Planlegger

Dagen i dag startet ganske seint, men jeg har da fått noe ut av dagen. Faktisk har jeg fått gjort ganske masse. Det startet med at jeg planla hva jeg skulle bake. Jeg har ikke fått planlagt ferdig, men jeg har hvertfall noen idéer til de andre dagene. Så får vi se om det er det jeg ender opp med å bake eller ikke. Det har hvertfall blitt bakt litt i dag og første oppskriften kommer ut allerede i morgen.

Når jeg hadde bakt ferdig (og så klart smakt litt) så var det å slappe av. Da satt jeg og samboeren min å spiste middag og så på Lucifer. Vi har kommet ganske langt i den serien nå og det er nå det virkelig begynner å bli spennende fordi disse episodene har ikke samboeren min sett. Så det var veldig gøy å sitte sammen og se noen episoder sammen før jeg forsvant inn på soverommet for å sitte på pcen og snakke med “gutta”. Sikkert godt for han å ha litt tid sammen med dem også. Han har jo ikke akkurat så veldig mye fritid nå som han har begynt å jobbe igjen.

Så nå sitter jeg egentlig bare her og lurer på om jeg skal finne på noe mer eller om jeg bare skal slappe av resten av kvelden. Klokken har blitt ganske mye, men jeg våknet jo så seint i dag så jeg er jo selvfølgelig ikke trøtt enda. Kanskje jeg skal pusle med et eller annet småtteri også får jeg prøve å sove snart. Jeg har jo fortsatt litt jobb å gjøre når det kommer til denne helgens bakeprosjekter. Ett er i boks og det har jeg bakt, men helgen har jo ikke begynt enda og jeg har så mange planer. Så det er bare å sette se ned og jobbe. Ja, jeg tror det blir kveldens oppgave. Også er jeg klar til morgendagens planer. Det kommer til å bli så gøy. For jeg har egentlig hatt lyst til å bake mer i dag, men så har jeg tenkt at det kanskje er greit å starte i det små.

Planene for morgendagen er jo baking, men på bloggen blir det også planteoppdatering. Og det må jeg bare si dere. Jeg har ventet i flere dager på å vise dere alt som har skjedd her. For etter at jeg postet forrige ukes planteoppdatering så tok det 2 dager også hadde det skjedd masse her. Så dette vil du ikke gå glipp av om du syns det er gøy å følge med på plantene mine. Da vil du garantert se dette. Jeg syns hvertfall det er kjempe gøy å følge med på andre som deler om sine planter og kan nesten ikke vente med å se oppdateringer fra dem. Forhåpentligvis er ikke jeg den eneste som er sånn.

Så da blir det jobb resten av kvelden, planteoppdatering og oppskrift på bloggen i morgen også skal jeg bake mer. Det er jo en ganske god plan. Også tror jeg det blir en veldig fin dag i morgen.

Har du noen planer for morgendagen og helgen?

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. Mulig jeg skal til Kongsberg en tur på søndag, planen var lørdag men da er det 1 mai og mye er stengt. Planer må man ha, vidre skal jeg på ct-sjekk av hjerte tirsdag og samme dag ha del 2 av pc-hjelp. Det siste er det sjelden jeg har men det må til selv om det koster flesk. Så det var mine planer. Nå venter tannpuss før jeg drar retning Gulskogen. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg