Dagens outfit og sminke

Da har jeg, gubben og bikkja vært ute en liten tur i hagen. Det ble mye snakk om hvordan vi ønsker å gjøre det videre med hagen og planene er ganske store. Dette er ikke helt sikkert at kommer til å skje i nærmeste fremtid, men om det skjer så vil jeg ikke jeg ikke spolere en så stor overraskelse nå. Dette er for øyeblikket hemmelighetstemplet om man kan kalle planene det.

Men som dere ser over så ble det ikke bare prating om videre planer. Gubben tok også et par bilder av meh og bikkja mens vi var ute. Jeg ble skikkelig fornøyd med begge to så da ble det vist 2 bilder av meg i dag.

Nå er det ikke lenge før jeg blir hentet så da er det bare å lade opp mobilen og sitte å vente. Det blir veldig fint å komme seg ut av huset til en forandring. Kose meg med venner og bare nyte en fin søndag.

Men da har dere hvertfall sett dagens antrekk, bikkja og hvor koselig det er å sitte på gresset. Og under ser dere at jeg faktisk har sminket meg. Jøsses!

Vel, da er jeg vel klar for en tur ut a  huset da. Ikke mer dårlig hårdag. Bare et stort smil og en positiv innstilling til denne dagen. Dette blir bra!

For dere som lurer så har jeg stjerner stemplet under øynene. Det er favoritt eyelineren min med stempel i ene enden og pensel i den andre.

Ønsker dere alle sammen en fin slndag. Kos dere masse for i morgen kommer mandagen igjen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg