Skulle nesten tro jeg hadde gått feil

Siden jeg er så utslitt så tenkte jeg å ta tidlig kvelden. Så får vi se om det hjelper eller om jeg bare ender opp med å våkne midt på natten og ikke klare å sove igjen. Nå er jeg hvertfall utrolig trøtt og helt utslitt. Det skal faktisk bli veldig godt å gå å legge seg så tidlig for en gang skyld.

Så kommer jeg opp på rommet og det er så varmt. Det er som å ligge i en badstue. Det er helt ille. Vi har en varmovn som varmer opp soverommet, men dette var litt vel varmt syns jeg. Så da får man prøve å skru ned varmen og håpe at man får sove. Det var jo faktisk litt deilig også nå som det begynner å bli kaldt ute, men kanskje ikke sååå varmt. Hadde dere vært her så hadde dere skjønt det.

Den lille krabaten på bildet over var heller ikke særlig glad når han måtte komme opp i senga når rommet var så varmt. Han hoppet fort ned og krabbet under senga i stedenfor. Jeg foestår han egenrlig veldig godt. Skulle ønske jeg fikk plass under senga og at det var behagelig å ligge der. Allikevel tenker jeg at det er bedre å ha det litt for varmt på rommet enn at det er iskaldt og dyna ikke hjelper. Jeg er veldig takknemlig for at gubben skaffet en ovn til å ha på soverommet. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten den. I fjord hadde vi nok fryst i hjel om vinteren vis det ikke var for den.

Men da får jeg nesten prøve å sove og se hvordan formen er i morgen. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg håper jo at jeg orker å få gjort litt hvertfall!

Ønsker alle mine fantastiske lesere en riktig god helg!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg