Det var jo kjipt

Ja, da har man våknet etter å ha sovet over hele morgenen. Jeg var jo våken en stor del av natten og våknet igjen tidlig på morgenen. Tydeligvis trengte kroppen min mer søvn og koblet helt ut. Alt jeg skulle gjøre var å slappe av i ryggen en liten stund. Det endte med ganske mange timer med søvn. Takk og lov at dette ikke skjedde midt på dagen for da hadde nattesøvnen vært helt ødelagt. Nei, jeg har heldigvis våknet nå og har hele dagen foran meg. Veldig dumt at jeg ikke fikk den søvnen jeg trengte i natt, men det er jo litt vanskelig å gjøre noe med. Nå føler jeg meg hvertfall mye bedre. Jeg har ikke vondt i ryggen lengre og jeg føler meg mer opplagt etter litt søvn.

Det som var litt kjipt med å sove så lenge på morgenen var at jeg og Oliver gikk glipp av en gåtur med Charlie og eieren. Det hadde jo vært så utrolig koselig, men jeg sovna jo og gikk glipp av alt. Når jeg våknet så jeg en melding på mobilen som ble sendt en halvtime før jeg våknet. Der stod det Hei. Vil du og Oliver væra med på en runde nå? Men når jeg fikk svart tilbake så var dem allerede ute på tur og jeg lå i senga og var stuptrøtt. Så den får vi ha til gode. Det kommer jo heldigvis flere dager selvom det var litt kjipt at hele dette med søvn skulle ødelegge for at Oliver skulle gå tur med kompisen sin.

Jaja, sånn gikk nå det. Jeg får heller prøve å fokusere på det positive og peke nesa fremover i stedenfor å tenke på ting jeg har gått glipp av. Jeg har jo ennå ikke fått i meg frokost så det er jo kanakje på tide å gjøre nå. Magen min er hvertfall sulten der den rumler og skriker.

Siden jeg har sovet så lenge og formen ikke er helt der jeg håpet så vet jeg faktisk ikke helt hva som skjer. Jeg håper jo jeg kommer meg en liten tur ut sammen med bikkja hvertfall. Vi har godt av tur begge to trur jeg. Vi kan hvertfall ikke ligge på sofaen og sove, det er nå helt sikkert. Nå har det vært nok søvn og nok sløsing med denne dagen. Nå vil jeg holde meg våken og faktisk få noe ut av dagen.

Jeg har desverre ikke fått fikset håret, men nå har jeg jo heller ikke gått noe steder. Jeg pleier alltid å stelle meg etter at jeg har fått i meg noe mat. Det viktigste kommer først. Hår og sminke er ikke veldig viktig for meg. Dere ser jo bare hvor blast og stygt håret mitt er for tiden, men det er min absolutt minste bekymring. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor utseende blir vurdert og dømt i så høy grad som det blir. Jeg finner nok heller aldri ut hvorfor. Jeg vil heller gå frem som et godt eksempel og vise at skjønnhet kommer innenfra. Ingen sminke i hele verden kan skjule et råttent hjerte.

Så det var mine kloke ord for i dag.

Nå venter frokosten.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg