Et rørende øyeblikk!

Dagens konkuranse på skal vi danse handlet om følelser og det å uttrykke dem igjennom dans. Det var så nydelig å se disse dansene. De som virkelig fikk meg på gråten og rørte meg var Sophie Elise sin flotte dans om netthat og alt hun har kjempet mot. Morten og han sin flotte dana for sin kjære mann. Jan Gunnar sin dans til sin avdøde søster. Jeg ble så trist på slutten da danseren nr. 3 danset seg vekk som et farvel til søstern hans. For ikke å snakke om den flotte dansen som var for bestefaren. Jeg snakker så klart om Amalie som desverre måtte forlate skal vi danse denne gangen. Jeg stemte på henne i duellen, men desverre var ikke det nok. Jeg likte også veldig godt Einar og Thea også. Åhh… så mange flinke dansere i årets skal vi danse.

Men alle kan ikke vinne så det blir veldig spennende å se hvordan det går videre. Jeg gleder meg til neste uke, neste lørdag. Det blir moro å se hvordan danser det blir og hvem som har trent hardest! Jeg ønsker alle gjenværende deltakere masse lykke til med treningen. Jeg sitter alltid like spent og ser på hva dere klarer å få til på kun én uke. Det er rett og slett helt utrolig!

Jeg tror jeg aldri har vært så emosjonell ved å se på skal vi danse noen gang. Det var rett og slett nydelig å se på. Jeg kan ikke forestille meg hvor moro det er å være med på noe slikt, men det må virkelig være en vakker reise med mange flotte minner man kan ha med seg videre.

Men nå er skal vi danse over for denne uken og her sitter vi å ser på en batman film på tv (MAX). Jeg kjenner jeg begynner å bli småtrøtt, men det er jo velsig koselig å sitte oppe og se på en film på lørdagskvelden da.

Hva har dere gjort i dag?

4 kommentarer

Siste innlegg