Overnatte

Det har værr en utrolig hyggelig og fin dag i dag med fine film, gode venner og god mat. Nå er det jo ganske seint og jeg begynner å kjenne at det snart er på tide å sove. Men før noe som helst så tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om dagen her hos venninna mi. Det er alt foe lenge mellom hver gang vi får møttes og det blir jo ikke bedre fremover når hun er nødt til å spare opp og få betalt gjeld. Vel, sånn er det bare av og til. Så da er det jo bra at hun har gode familiemedlemmer som sier i fra at nå må det stoppes og hun må komme hjem når ting ikke går rundt. Man skal ikke bli psykisk sliten av å bo for seg selv og betale regninger. Nå er det jo sånn at mange sliter økonomisk, men det går hvertfall rundt.

Så i morgen skal vi fortsette å rydde og pakke ting så hun får en del unna. Jo fortere det blir gjort jo bedre. Og her er jeg og hjelper til som vanlig. Jeg var med på å hjelpe henne å flytte tingene inn i leiligheten og nå får vi det ut. Jeg syns man skal hjelpe og støtte vennene sine når de trenger det. Jeg rekker alltid ut en hånd for henne for hun er min aller beste venn og er alltid der for meg!

Men før morgendagens kaos begynner så kan det være lurt å få seg litt søvn. Nå faller snart øynene igjen.

Vi koset oss med en kopp varm kakao. Hun er ikke helt i form så hun trengte noe varmt å drikke. Og når hun spørr om jeg vil ha kakao så sier jeg ikke nei takk til det. Det var skikkelig godt!

God natt!

4 kommentarer

Siste innlegg