Oppskrift: Kokostopper

Dette er noe av det enkleste å lage. Også blir det jo så utrolige gode. I går lagde jeg en porsjon med kokostopper og de ble utrolig fine. Så derfor har jeg lyst til å dele oppskriften med dere. Så la oss se hvordan man lager kokostopper. Kanskje det frister deg å lage disse.

Du trenger:

4 eggehviter
125g sukker
225g kokos

Slik gjør du:

Forvarm ovnen på 180c. Pisk eggehvite og sukker stivt. Smelt litt margarin og sett til avkjøling. Bland inn kokos og margarin. Bruk to skjeer til å lage topper på et brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i 13-15 minutter. La de avkjøle seg helt før du pakker dem ned i en lufttett boks.

Det beste med å lage kokostopper er at de dufter helt herlig og de har en nydelig farge når de er stekt. Også var de også veldig søte når jeg skulle sette dem inn i ovnen. Da så det ut som det lå snøballer på stekeplaten. Også så enkelt som det er å lage så kan man jo lage det sammen med barna sine. Det gjør jo ikke noe om kakene blir litt rare fordi dem skal jo være litt sånn. Så hvis du ønsker å gjøre noe koselig nå mot jul så kanskje du skal bake disse. De er jo utrolig flotte på kakefatet til jul da. Og hvis du vil gjøre litt mer ut av det så kan du jo dyppe bunnen.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av flere oppskrifter til jul.

6 kommentarer

Siste innlegg