Lyst til å bake?

Har du lyst til å bake noe godt, men vet ikke helt hva? I dette innlegget har jeg samlet noen av mine favoritt oppskrifter fra tidligere og linket til oppskriftene. Så slipper du å lure på hvor de gode oppskriftene ble av. Ja, eller kanskje du er såpass ny leser at du ikke har fått med deg dem. Da er det jo bra at du kan gå igjennom dette innlegget og finne de oppskriftene jeg hvertfall er ekstra fornøyd med. For det har jo blitt mange gode oppskrifter på dette året som har gått. Og nå gå vi jo snart inn i en spennende tid med litt ekstra baking. Det går ganske fort til september-oktober, altså halloween. Så før den tiden tiden skal planlegges og lage oppskrifter til, hadde jeg lyst til å gå tilbake i arkivet og se hvilke oppskrifter jeg har likt best. Om du ønsker å sjekke ut oppskriftene så kan du nå klikke på bildet eller linken under bildet for å komme dit. Håper du finner noe spennende som du ønsker å teste ut. Og hvis du gjør det vil jeg gjerne høre hva du ønsker å bake.

Hambrugerbrød

Grove rundstykker i langpanne

Sandwich baguetter

Cookies m/dronningsjokolade

Lapper

Foccacia

Brownie m/glasur

Her har dere altså de oppskriftene jeg liker best. Jeg ville ikke skrive så mye om dem fordi det er så mange og det står jo så mye inne på selve oppskriften også. Så er det jo bilder og det sier jo mer enn tusen ord. Det var uansett veldig gøy å gå tilbake til disse oppskriftene og se hva jeg faktisk har bakt, for det begynner jo å bli ganske masse. Også syns jeg det er gøy å se hvor stor forskjell det er på blogginnleggene nå og da. Dette er nok ikke noe andre legger så mye merke til, med mindre jeg sier det (sånn som nå). Kanskje mer noe jeg syns er gøy å se på. Også liker jeg hvordan oppskriftene og hva jeg lager nå i forhold til før er ganske spennende å se. Så jeg er veldig glad for at jeg har et arkiv som jeg kan gå igjennom. Litt mimring blir det. Jeg blir også veldig stolt av meg selv for å se hvor langt jeg har kommet på dette året. Noe jeg aldri hadde trodde var mulig for 2 år tilbake. Denne bloggen har faktisk blitt mye mer for meg enn jeg noensinne turte å drømme om. Hardt arbeid og mange timer med jobb hver dag har virkelig gitt resultater. Også ville det ikke vært mulig uten deres hjelp. Så tusen takk for alle flotte tilbakemeldiger og komplimenter. Dere gjør jobben så gøy å holde på med.

Nå blir det veldig spennende å se hva jeg får rørt sammen på dette året som nå ligger foran meg. Jeg gleder meg masse til å prøve ut nye ting, smake på masse spennende og fortsette å jobbe hardt for at dere skal få de beste oppskriftene. Og hvis du ikke vil gå glipp av dem så burde du følge bloggen på facebook. Linken finner du under her sammen med link til min youtube og Instagram konto. Takk nok en gang for at dere er så snille og gode i kommentarfeltet og for alle som ønsker å følge med på bloggen min, som prøver oppskriftene mine og alt sånt. Takk for at dere er så fantastiske mennesker!

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
      1. Det beste tipset er å piske eggedosisen lenge nok og vende melet inn forsiktig med en ballongvisp slik at du beholder mest mulig av luften i eggedosisen. Da vil du få et høyt og flott sukkerbrød.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg