Oppskrift: sandwich baguetter

Jeg tenkte jeg skulle starte dagen med å bake, så jeg lagde liksågodt frokost. Og det må jeg si dere at denne oppskriften ble helt fantastisk. Med litt ost og skinke så ble det en av de beste frokostene jeg har hatt på lenge. Så dette ble absolutt en oppskrift jeg vil dele med dere. Disse baguettene var skikkelig deilig lørdagsfrokost og burde virkelig testes ut. Bare se så nydelig de ser ut.

Så her får dere oppskriften om dere ønsker å lage disse supergode sandwich baguettene. Av denne deigen får du 4 stk. Og de er jo så nydelige at jeg tror disse vil passe perfekt på tur. Derfor vil det definitivt komme flere versjoner av disse nydelige baguettene. Jeg må jo prøve å lage grove også, men nå får dere hvertfall oppskriften på fine sandwich baguetter.

Du trenger:

4½dl varmt vann

2ss sukker

1pk gjær

3ss olje

2ts salt

1,1L hvetemel

+egg til pensling og sesamfrø til pynt

Slik gjør du:

Ha varmt vann i en bolle sammen med sukker. La sukkeret løse seg opp før du har i gjær

La det stå i ca. 30 sekunder før du tilsetter resten og blander det godt sammen.

Tips! Har du ikke en kjøkkenmaskin kan du fint kna for hånd. Bare pass på at du knar deigen godt.

La deigen heve i 15 minutter.

Del den i 4 like store biter.

Rull dem til lange pølser og legg dem på et stekebrett med bakepapir på.

Pensle med egg og strø på sesamfrø.

Lag 3 snitt på baguettene før du setter dem til heving.

Forvarm ovnen til 190°c og sett baguettene inn i midten når ovnen er varm og la dem steke i 20-25 minutter.

La den avkjøle seg før du skjærer i dem.

Og så har du nydelige baguetter enten du skal på tur eller vøre hjemme. Ja, kanskje du bare vil kose deg ekstra mye nå i påsken. Uansett når og hvor du ønsker å nyte disse sandwich baguettene så håper jeg du koser deg masse og at dem faller i smak.

Ikke glem å følge bloggen på facebook HER for mange flere oppskrifter på både mat, kaker, dessert og gjærbakst.

35 kommentarer
    1. Gleder meg til å prøve disse. Tusen takk fine du. ❤️☀️🤩Ha en flott dag videre. Jeg er alltid begeistret for oppskriftene dine. Til og med JEG får det til. Blir så glad og får så bra mestringsfølelse. Så flott at du orker å prøve ut ting slik at det du kommer med er så bra. Jeg liker godt å følge med hva du holder på med om dagene. Du er så flink, flott og tøff. ❤️Masse vis av gode påskeønsker fra meg.

      1. Tusen takk for så koselig tilbakemelding. Det betyr alt for meg. Jeg prøver å lage oppskriftene enkle og bra. Det krever jo en god del tid, men det er absolutt verdt det når jeg ser at oppskriftene passer for de som sliter med å få baksten bra. Jeg føler at det har mer med oppskriftene å gjøre enn personen. Derfor tester jeg ut oppskriftene og passer på at de passer for alle. Så tusen takk for at du følger bloggen min. Også er jeg veldig glad for at oppskriftene mine blir satt pris på. ❤ god påske ❤😊

    2. Hei🙂 prøvde oppskriften i dag, men jeg feila. Deigen ble så tørr at den bare ble til smuler og tror jeg også feilet på hevingen. Har du noen tips om hva jeg gjorde feil?

      1. Når du måler opp mel i dl mål så må du aldri dunke ned melet for å se om du har målt nok. Nå vet jeg ikke hva du har gjort, men dette er en veldig kjent tabbe. Også må du kna den godt før du setter til heving. Husk at den også skal stå og heve mens ovnen varmes opp. Vet ikke om disse tipsene hjelper for vanskelig å si hva du har gjort feil, men det er hvertfall de tingene jeg kommer på. Lykke til! ❤ Håper du får det til neste gang.

    3. Prøvde disse i dag og de var fantastisk! Fin konsistens på deigen og nydelige baguetter. Beste jeg har laget. Godt jobba Cathrine👌. Jeg er så takknemlig for sånne som deg som lager gode oppskrifter til sånne som meg😊

      1. Så koselig å høre at du er så fornøyd. Takk for slik fin tilbakemelding. Jeg er så glad for at så mange dom sier de ikke har vært så heldige med baking får til mine. Det er derfor jeg legger så mye arbeid i mine oppskrifter. Med en god oppskrift kan alle lykkes. ❤

    4. Ble knallgode! Enkle å lage også. Hadde ikke frø og brukte derfor litt pizzakrydder og maldonsalt oppå, funka fint 👍

    5. Tusen takk for super oppskrift! Med noen dl litt grovere mel, så er dette blitt fast søndagsfrokost her i huset. Så enkelt, og så fort gjort! Ti tomler opp fra oss! 😊

    6. Disse har æ bakt flere ganger ,de e bare helt nydelige 🙏Her etter kjøpe æ ikke baguetter 🤩

      1. Aw sååå koselig å høre at du liker oppskriften. Det betyr så mye. Jeg legger så mye tid og energi i mine oppskrifter så jeg blir alltid så glad for slike tilbakemeldinger. Tusen takk <3

    7. Fikk veldig bløt deig, så mistenker at litermålet mitt ikke er helt presist… Har du melmengde i vekt også?

    8. Disse er bare så utrolig gode. Har laget dem en gang tidligere og nå står en haug til kjøling på benken så de kan bli tilbehør til koldtbord i kveld. 🤩🤩
      Tusen takk for oppskrift og god romjul. 😊😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg