5 julekakeoppskrifter

Nå nærmer det seg jul igjen og jeg tenkte det kunne være gøy å samle noen av fjorårets oppskrifter i et innlegg. Jeg kan så klart ikke skrive opp alle oppskriftene i et innlegg, men jeg kan linke til tidligere innlegg for dere sånn at dere kan klikke dere innpå de oppskriftene dere ønsker å se nærmere på. I fjor bakte jeg jo utrolig mye forskjellig og jeg vet at det ikke blir like mye baking i år. Så da lager jeg heller et par innlegg som dette og gir dere oppskriftene jeg var fornøyd med i fjor. Dessuten er det jo ingen vits for meg å komme med samme oppskrift/kake opp igjen og opp igjen hvert år. Derfor tenkte jeg at dette kunne være mye bedre for dere. Også kan jeg heller prøve ut noen nye oppskrifter denne julen slik at dere kan få enda mer å velge mellom. For det var en god del jeg hadde planlagt i fjor som jeg ikke fikk lagd. Kanskje dette er året jeg prøver meg på dem. Nå skal dere hvertfall få se alle de gode oppskriftene jeg bakte etter i fjor. Jeg legger ved navn, link og bilde av hver bakst sånn at det blir enklere for dere å velge hva dere vil klikke dere innpå og ikke. Håper dette hjelper dere med årets julebakst.

Julekake HER

Pepperkaker HER

Berlinerkranser HER

Lussekatter HER

Smultringer HER

Og hvis det kommer dobbelt opp med oppskrifter på ting denne julen så er det fordi jeg har prøvd ut en helt annen oppskrift, men jeg vet at det er en god del av disse kakene jeg ikke skal bake i år så da har dere hvertfall oppskriftene fra fjoråret. Og grunnen til at jeg ikke skal bake mye av dette er fordi jeg spiser ikke så mye julekaker og det er grenser for hvor mye samboeren min skal spise også. Det vil bli noe, men da vil jeg heller prøve å bake noe helt nytt. Jeg elsker å prøve nye ting og det er jo gøy å kunne dele noe nytt med dere også. Kanskje finner dere en helt ny favoritt til julebaksten.

Jeg håper dette innlegget hjalp dere med å finne hvertfall en god oppskrift som dere har lyst til å prøve ut. Så håper jeg dere vil følge med på årets julebakst videre også. Det vil som sagt bli mye nytt og spennende som jeg ikke har bakt før. Dette gleder jeg meg veldig til. Ikke glem å følge bloggen på facebook slik at du ikke går glipp av flere oppskrifter. Og min youtubekanal for masse spennende juleinnhold. Linker finner du under her.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg