Malerier jeg har malt

Jeg har jo alltid hatt det gøy med å tegne og male. Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig kreativ av meg, men jeg pleide som regel å tegne fremfor å male fordi det var det jeg syntes jeg var flinkest til. Jeg prøvde allikevel å male en liten stund da jeg var yngre, men jeg så de fine blomstene mammaen min malte og jeg klarte ikke det selv så jeg hadde ikke lyst til å male mer. Frem til jeg tok det opp igjen for et par år siden og det gav meg så mye glede at jeg ikke ville stoppe igjen. Så det er en av de hobbyene jeg virkelig er glad i å gjøre. Jeg er ikke like flink som det mamma var da hun malte, men jeg er fornøyd med det jeg maler. Så i dag tenkte jeg vi kunne ta en titt på de få maleriene jeg har her som står til pynt i leiligheten. La oss ta en titt.

Jeg har kun 3 malerier som dere ser, men jeg har virkelig lyst til å male flere i løpet av vinteren. Kanskje jeg får kjøpt inn noen lerret en dag. Vi får se. Akkurat nå har jeg ikke lyst til å dra noe sted og lerretene jeg kjøper er på Søstrene Grene. De har desverre ikke nettbutikk så vi får se hva jeg finner på.

Jeg har hvertfall veldig lyst til å male på lerret igjen. Det er så avslappende og moro å holde på med. Dere har jo sett gresskarlyktene jeg har malt. Hvis ikke kan du se dem HER. De er ikke super bra, men de er fine nok. Jeg hadde det gøy med å male dem og for meg er det mye viktigere enn at de er super bra.

Det er nok det at jeg kan ha det gøy med farger som gjør maling til en av mine favoritt hobbyer. Man kan blande farger og lage så mye fint. Min favoritt av de 3 bildene over her er den med ulven. At jeg fikk en bakgrunn med forskjellige nyanser og klarte å få til fjell som hadde litt detaljer, men dem tar allikevel ikke fokuset vekk fra det viktigste og det er ulven. Ulver er helt fantastiske dyr. Det er også en av grunnene til at jeg liker dette bildet så godt. Nydelige skapninger jeg har bare lyst til å kose. Det var derfor jeg skaffet meg huskyer. Når de fikk valper så var det nesten som å se små ulver. Også het jo hannen Ulv. Navnet passet perfekt til han. Han var en god gutt!

I tillegg til gresskarlyktene så har jeg jo malt 4 hus i halloween stil. Det kan du sjekke ut HER om du ønsker det.

Så det var maleriene jeg har malt og en liten historie i tillegg. Jeg håper dere likte det. Fortell meg gjerne hvilket bilde du likte best og hvorfor. Følg gjerne bloggen på facebook HER om du vil se mer hobby og kreative idéer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg