Malt gresskarlykter

Som jeg lovet kommer det bilder av begge lyktene jeg kjøpte på Panduro. Selvfølgelig klarte jeg ikke la være å male den siste i dag. Det er jo så gøy å holde på med. I går lagde jeg en skummel versjon av gresskar, mens i dag valgte jeg å gjøre en supersøt versjon. Det var det som var planen. En skulle være typisk halloween og den andre skulle ikke det. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med begge 2 selvom det oransje gjerne kunne vært enda skumlere. Det passer i det minste veldig godt inn med resten av pynten på tvbenken. Og uten å skrive alt for mye, her er gresskarene.

Det første bildet er hvordan det så ut før jeg begynte å male. På de andre bildene ser dere de ferdige resultatene og hvor de skal stå fremover. Det lilla står på det runde, lille bordet og det oransje står som sagt åå tvbenken. Der er det allerede pyntet opp, men på det lille bordet så kommer det mer pynt etterhvert. Jeg har nemlig fått bestilt noen småting.

Jeg skulle faktisk ønske jeg hadde flere lykter fordi dem var så moro å male, men det går jo an å finne andre ting å male eller bare kjøpe noen lerret etterhvert. Nå som jeg har både maling og gode pensler så kan jeg jo male når som helst. Jeg har faktisk et par malerier jeg har malt selv. Kanskje jeg kan vise dere dem en dag. Ellers så blir det nok noen malerier senere, bare jeg får kjøpt inn lerret.

Det var hvertfall veldig moro å male disse lyktene. Jeg hadde det veldig gøy og jeg fikk jo brukt litt av min kreativitet på dem. Selvom jeg hele tiden tenkte at jeg kom til å ødelegge det hvis jeg gjorde ditt og datt, men det ble ikke så ille til slutt. Når det kommer til slike ting så er man alltid redd for at man kommer til å ødelegge det om man gjør noen små ting  men som regel går det bra.

What do you think? Ser dem bra ut?

Følg gjerne bloggen på facebook HER for mer kreative påfunn fra meg både for halloween og for jul.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg