Spooky season

September og oktober kommer til å være måneder med mye spooky innhold. Jeg vil komme meg oppskrifter du kan bruke når halloween kommer, men også veldig mye mer. Dette er en tid jeg alltid gleder meg til og som er like spennende hvert år. Så det er bare å glede seg til masse spooky season relatert innhold.

Grunnen til at jeg starter så tidlig er for å gi dere ekstra mange tips og idéer til hvordan dere kan gjøre mest mulig ut av halloween. Det vil også komme andre ting som jeg gleder meg skikkelig mye til å dele med dere. Jeg tror vi kommer til å ha det utrolig gøy disse to månedene. Dette har jeg planlagt nøye og jobbet med veldig lenge. Så derfor håper jeg jo selvfølgelig at det faller i smak hos dere.

***Bildet er fra i fjor

I dag fikk dere en liten forsmak på det ved å se maleriet jeg malte for en liten stund siden. For hva er vel halloween uten The Nightmare Before Christmas? Jeg må hvertfall se den filmen hver eneste oktober ellers blir det ikke det samme. Det blir nesten som en tradisjon. Om du ikke har fått med deg maleriet som jeg snakker om så kan du se det ved å trykke HER. Med masse bilder som viser steg for steg hvordan jeg malte det.

Selvsagt er jo dette bare starten på en hel rekke med ting som skjer og det kommer til å bli så mye gøy å finne på fremover, men akkurat nå må jeg hvile. Faktisk har jeg ligget i hele dag. Om du følger bloggen så vet du hvorfor, men det skal jeg ikke gå noe mer inn på nå. Jeg ville bare komme inn her og fortelle dere noe gode nyheter om hva som skal komme. Så vil jeg ønske dere alle en riktig god dag videre.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg