Min liste: julefilmer jeg må se hvert år

Det er noen filmer som jeg bare må se hver desember. Jeg er nok ikke den eneste med en slik liste og kanskje finner du noen julefilmer som du har lyst til å se, men ikke har pleid å sett. For hvert år som går så kommer det jo nye filmer og av og til kommer det en ny film på min liste. Og det er jo bra fordi jeg elsker å bruke de kalde desemberkveldene til å se på filmer, mens jeg drikker kakao/te og sitter under pleddet. Dette er jo en av de aller beste tingene ved vinteren. Så la oss se hvilke filmer jeg MÅ se i desember.

Grinchen er en av de filmene jeg gleder meg aller mest til. I fjor fikk jeg ikke sett den fordi jeg fant den ingen steder, men i år har jeg den på dvd sånn at jeg ikke går glipp av den. Den er fylt med det tradisjonelle med julen, men den har jo også denne Grinchen som absolutt ikke liker julen og vil ødelegge alt. Jeg liker slike filmer som stikker seg litt ut, men også handler om julen og viser hva julen betyr. Så denne gleder jeg meg veldig til å se sammen med samboeren min i år.

Polarekspressen blir jeg heller aldri lei. Jeg syns den er så fin og den gir meg så mye juleglede. Denne er jo også litt annerledes og stikker seg litt ut. Måten den er lagd på er jo ganske stilig. Så det er mange grunner til at jeg liker denne filmen og ser den år etter år. Faktisk liker jeg den så mye at jeg har måttet kjøpe dvden. Ja, ingenting skal stoppe meg fra å få sett denne filmen i desember.

Reisen til julestjernen er det lenge siden jeg har sett, men nå skal jeg endelig få se den igjen og det gleder jeg meg masse til. Jeg har hatt lyst til å kjøpe dvden så lenge, men den er alltid utsolgt. Så da må det jo være mange som ønsker å se den like mye som meg. Det er en veldig nydelig fortelling. Absolutt en av de filmene man aldri går lei av å se selvom man kan hele filmen i hodet. Noe med denne filmen er bare så riktig nå i julen. Så den skal jeg definitivt se.

Hjemme alene må man jo se i julen. Det blir ikke helt jul uten at Kevin har vært hjemme alene og lurt skurkene trill rundt. Og det er jo flere filmer av at Kevin er alene i julen. Så her er det mye morsomt å se på. Jeg personlig liker den første filmen best, men om jeg har sett på alle filmene på listen så pleier jeg som regel å se resten av hjemme alene filmene også.

Santa Clause filmene er også veldig fine. Dette er mest fordi dem har humor i seg og det er gøy å se på. For jeg er ikke noe fan av disse romantiske, klassiske julefilmene. Det må skje noe mer enn at to mennesker faller for hverandre. Så disse filmene er hvertfall perfekt på min julefilmliste.

A Christmas Carol finnes det jo så utrolig mange forskjellige versjoner av. Og jeg pleier faktisk å se på flere forskjellige i løpet av julen. En som jeg alltid må se er den med Jim Carrey. Jeg syns han er en så dyktig skuespiller og gir virkelig denne filmen et skikkelig løft. Ellers har jeg sett både Barbie, Mickey Mouse og Muppets som er utrolig fine alle sammen. Så det er jo mange å velge mellom. Om du har en favoritt så kommenter gjerne i kommentarfeltet.

The Nutcracker And The Four Realms så jeg første gang i fjor og jeg elsket den. Dette er absolutt min type film. Med fantastiske kostymer og et litt annerledes syn på nøtteknekkeren gav denne filmen meg en skikkelig fin opplevelse. Så denne har jeg selvfølgelig lagt til på min liste over filmer jeg må se hver jul. Ikke fått kjøpt denne filmen enda, men du skal ikke se bort i fra at den også vil komme i samlingen etterhvert.

Klaus er en film som rører meg. En fantastisk historie og en film som er så utrolig bra lagd. Helt siden jeg så den for første gang har jeg sett den hvert eneste år. Om du ikke har sett denne filmen så anbefaler jeg deg å se den fordi den er utrolig fin.

The Christmas Chronicles har nå 2 filmer og jeg må se begge i julen. De er veldig bra og har en flott historie. Også syns jeg de små hjelperne er så utrolig skjønne. Disse filmene får meg hvertfall i skikkelig julestemning.

De Fem Legendene er også en film som jeg må se hver jul. Dette er jo en film man kan se når som helst på året egentlig, men jeg liker å vente med å se den til julen er her fordi for meg passer den best til julen. En spennende film med mye action og eventyr. Akkurat den typen film jeg liker.

Jingle Jangle: Juleoppfinnelsen var en så fantastisk flott film som jeg fikk sett i fjor. Selvfølgelig måtte denne filmen også på listen. Den har et stort eventyr og det skjer så mye spennende i denne filmen. Også er den annerledes enn noe annet jeg har sett. Om du ikke allerede har sett denne filmen så burde du sette den på denne julen. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor fantastisk denne filmen var. Jeg gleder meg veldig til å se den igjen i år.

Arthurs Julegaverace er jo også en veldig fin film som viser at alle barn teller og at ingen skal bli glemt i julen. Dette er også et skikkelig eventyr med mye spenning. Også er det en film for hele familien. Denne ser jeg på hver jul og den er så fin.

Og det var slutten på min liste for julen. Dette er filmer som jeg ser på hver eneste jul. Filmer som betyr mye for meg og som gir meg julestemning. Så da kan desember starte og filmene begynne fordi jeg er klar for en helt fantastisk jul. Jeg har alt klart for koselige, avslappende kvelder foran tven. Den perfekte julefilmkvelden for meg er et mykt og varmt pledd, kakao med små marshmellows og et utvalg av julekaker på et fint fat. Og selvfølgelig noen stearinlys rundt i stua. Det er jo ikke noe koseligere enn det. Så nå gleder jeg meg til å lene meg tilbake og nyte mange fine filmkvelder her i stua.

Er du klar for mange flotte julefilmer og kakao? Og hvis du vil lage en nydelig kakao så burde du prøve ut min absolutt favoritt oppskrift. Den finner du ved å trykke HER.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg