Hjemmelagd er best(oppskrift)

Vi hadde kjøpt ferdig pizzabunn fra peppes. Så jeg tenkte det kunne være moro å lage pizzasnurrer. IKKE gjør dette hjemme! Først og fremst var det nærmest umulig å rulle den. Deigen satt fast i papiret og alt gikk galt. Og jeg er jo ikke akkurat den som gir opp, så jeg lagde en dobbel porsjon med pizzasnurrer fordi jeg var så oppgitt over at de første ble som de ble. Jeg burde kanskje ikke stått og lagd så mye i dag etter å ha vært så utslitt etter den lange gåturen, men det gikk heldigvis greit. Det hjalp også veldig at jeg fikk nydelige pizzasnurrer til lunsj. Så la oss nå se forskjell på peppes sin ferdigbunn og min egen oppskrift.

På første bildet har jeg altså brukt peppes sin ferdigbunn. På bilde nummer to har jeg brukt min egen oppskrift som du finner HER. Drøyt hvor stor forskjell det blir, men det blir helt klart bedre med hjemmelagd. Og med hjemmelagd mener jeg så klart helt fra bunnen av.

Nå skal det sies at jeg er helt håpløs på alt som har med posekaker, vafler osv. Alt jeg lager som ikke er helt fra bunnen av blir skikkelig dårlig. Så jeg har helt sluttet med å lage fra pose fordi det går aldri bra. Tydeligvis må jeg slutte å kjøpe ferdig pizzabunn også fordi det smakte ikke så godt som jeg håpet.

Det gjorde meg litt irritert, men det kom da noe godt ut av det. Nemlig 3 brett med pizzasnurrer jeg kan fryse ned. Om jeg blir sulten eller har lyst på noe godt, men ikke orker å lage noe så har jeg hvertfall disse. Luftige, smakfulle og hjemmelagde pizzasnurrer.

Denne gangen hadde jeg allerede brukt opp all kjøttdeigen så jeg fant pepperoni og kokt skinke. Så det er halvparten av hver. Jeg kan hvertfall si helt sikkert at den med pepperoni kommer jeg til å lage flere av. Jeg trodde tacokjøttdeig var min favoritt, men ikke nå lengre hvertfall.

Og slik har altså dagen min vært frem til nå. Lurer på hva resten av dagen går til. Jeg vet hvertfall at pizzasnurrene må i frysern før jeg spiser opp alle sammen. For det var farlig godt.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg