En kopp kakao

En ny dag og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. I dag prøver jeg å ikke gjøre for mye siden jeg allerede har gjort masse og kroppen min er ganske sliten etter det, men noe må jeg jo finne på. Frem til nå har jeg bare tatt bilder av de husene jeg malte og skrivd det innlegget. Om du ikke har fått det med deg så kan du sjekke det ut HER. Jeg ble veldig fornøyd. Og jeg hadde det veldig gøy med å male de.

I dag tror jeg ikke det blir noe maling, men man vet jo aldri. Plutselig får jeg skikkelig lyst og setter i gang med noe. Sånn er jeg. Det er ikke alltid like lett å planlegge dagen for plutselig vil jeg gjøre alt mulig annet, men vi får se hva som skjer. Akkurat nå ligger jeg rett ut i stua. Lyset gikk en liten stund nå nettopp, men det var fort tilbake igjen. Jeg har aldri opplevd at strømmen går så ofte noe sted. På 1 år så tror jeg det har gått 6-7 ganger her. Noen ganger er det borte ganske lenge, mens andre ganger er det bare 5-10 minutter. Snodig at det er så ille her, men ikke de andre stedene jeg har bodd. Også blir det jo litt irriterende når det går midt i en film eller når man lager middag. Forhåpentligvis blir det en stund til neste gang strømmen går.

Nå begynner jeg hvertfall å bli sulten så jeg tenkte å lage meg litt frokost. Det minner meg på gårsdagens kveldsmat. Åh, det var så koselig. Jeg hadde lagd meg ostesmørbrød og kakao. Siden jeg ikke skal ha godteri og brus så må jeg jo kose meg med noe. Planen var egentlig å drikke te, men så fant jeg ikke krukka med teposene så da tok jeg kakao. Det var så koselig. Som dere ser påbildet over så hadde jeg marshmellows oppi. Egentlig fyfy, men det var én gang og det var så lite. I tillegg har jeg jo verdens kuleste kopp med navnet mitt på og the big bang theory tema. Her ser dere jo deres versjon av stein, saks, papir og bak på den andre siden som dere kan se på bildet under så har jeg sangen til Sheldon (soft kitty). Jeg elsker denne koppen. Den er så fin og det finnes kun denne. Ingen andre har den fordi svigerinna mi har lagd den.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg