Youtube: Tangen dyrepark

Vi var jo en tur i dyreparken for å feire at vi hadde vært sammen i 2 år, jeg og samboeren min. Jeg viste dere masse fine bilder da vi kom hjem. Har du ikke fått med deg det så kan du se det ved å klikke HER, men nå har jeg lyst til å vise dere alle dyrene. Under her kan du derfor se en video fra dyreparken. Det var mange fine dyr, men min favoritt på denne videoen må være surikattene. De var veldig søte, men det var egentlig alle dyrene. Jeg fikk jo til og med revene på film. Så det var en utrolig flott dag i dyreparken.

Klikk på videoen og bli med på en flott tur i dyreparken med mange flotte dyr.

Vi har allerede snakket om at vi vil tilbake dit så kanskje vi får matet dyrene neste gang. Det hadde vært gøy å filme, men det blir ikke før neste år igjen.

Du kan se alle youtubevideoene mine på linken under her som heter youtube. Da kommer du til min kanal og kan se alle mine turer, både skogsturer og reise. I tillegg til plantene mine om du ønsker det  og abonner gjerne på kanalen min og trykk på bjella for å få varsler om nye videoer. Det vil gjøre meg veldig glad. Også vil jeg bare si tusen takk for at du så på denne videoen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg