Youtube: ompotting av physalisplante

Physalisplanten hadde fått en del røtter som stakk ut av hullene under potten. Dette viser jeg dere i videoen. Og siden den hadde en del røtter utenfor jorden så tenkte jeg det var på tide å potte den om. I denne videoen får dere se hvordan jeg forsiktig løsner planten og drar røttene igjennom hullene de har vokst ut av. For hvis man ikke er forsiktig så kan man fort skade røttene.

Jeg viser dere også hvor stor potte jeg bruker når jeg skal potte om. Denne planten trenger faktisk en god del plass. Så her får dere se hele prosessen for å potte om physalisplante. Som dere vil se så er jeg generelt veldig forsiktig fordi denne planten kan fort knekke. Husk det om du selv skal ha en physalisplante. Den trenger plass og er skjør, men når du får det til så er det ekstra stas.

Du kan også se denne og mange andre videoer på min kanal. Linken finner du under her. Jeg kommer til å vise dere mye av plantene mine og alt som skjer fremover. Om du vil få med deg det så anbefaler jeg deg å abonnere på kanalen min og trykke på bjella om du vil få varsler for neste video.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg