Viser dere litt av stua

Når det kommer til organisering og innredning så er jeg veldig glad i å gjøre ting på min måte, ha mitt eget system. Hvis det er noe jeg trenger så vil jeg at det skal ligge på plassen sin. Ting skal få stå i fred med mindre jeg vil flytte på det. Jeg er bestemt og vet hvordan jeg vil ha det, men det er ikke bare det. Når jeg organiserer er pynter så syns jeg det er gøy og det er noe jeg får energi av å gjøre.

Nå har ikke vi så veldig mye pynteting her, men jeg har hvertfall prøvd å få det slik som jeg har lyst til å ha det. Når det kommer til samboeren min så er han glad bare han har det ryddig her og det er jeg egentlig helt enig i. Det hjelper ikke pynte opp om det ligger masse rot utover.

Jeg har begynt med rydding, men det er ganske begrenset hva kroppen min tåler. Av og til føles det ut som at jeg bruker energi som egentlig ikke finnes i kroppen min, men jeg får i det minste gjort noe. Og det er nøyaktig hva jeg har i kveld, gjort noe.

Sånn ser det altså ut i stua nå. Vel, hvertfall halve stua. Det frister ikke å ta bilde av den falleferdige sofaen, men når den er borte og vi har fått ordnet opp her så skal jeg vise dere hvordan det har blitt. Jeg må si jeg gleder meg ekstra mye til helgen nå. Bli kvitt masse søppel, en gammel stol og den stygge sofaen. Også blir det mer plass i stua sånn at ting ikke står oppå hverandre, at vi kommer til med støvsugeren, kan hente ting i kurvene som står i tvbenken osv. Jeg kan nesten ikke vente.

Sånn går altså kvelden min. Alltid noe å rydde eller vaske i dette huset så jeg har alltids noe å finne på. Jeg fikk lest et par sider til i boka i stad. Man kan vel si jeg har slappet av litt, men det gikk ikke lang tid før jeg igjen måtte legge den fra meg. Da gav jeg opp og begynte å rydde. Det var jo ikke akkurat en dum ting. Jeg har fått gjort ganske mye her. Allikevel hadde det vært fint å få litt tid til å lese så jeg tror jeg tar frem boka igjen nå som samboeren min sover. Hvis noe avbryter meg nå så ville det vært veldig merkelig. Det er jo midt på natta og ingen andre enn meg er våken. Litt alenetid skader ikke. Jeg har jo tross alt gjort ganske mye. Jeg fortjener en pause nå. Det syns hvertfall jeg. Så da får jeg ta frem boka jeg begynte på i stad og sette meg godt til rette fordi denne boka virker utrolig spennende. Vi får se om den er det.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg