Verre enn mitt verste mareritt

I dag har jeg bare ligget rett ut og mye av dagen har gått til å sove. På grunn av alt som har skjedd det siste året og hva jeg bærer i hjertet mitt av sorg i denne tiden så vet jeg helt ærlig ikke hvordan disse 2 ukene fremover kommer til å bli. Det kommer flere og flere tårer, jeg har ikke noe energi og kroppen føles tung som bly.

Siden vi nå nærmer oss 1 år siden tantebarnet mitt forlot oss så vet jeg ikke om bloggen vil være så veldig aktiv, men jeg skal prøve å få hvertfall 1 blogginnlegg ut hver dag. Det er bare så vanskelig å finne styrke til å gjøre noe som helst akkurat nå så jeg vil bare fortelle dere at jeg er i en veldig vanskelig og tung periode nå og håper å komme sterkere tilbake.

Akkurat nå prøver jeg å se på filmer/youtube for å gjøre dagene litt bedre, men det skjer ikke noe mer enn det akkurat i dag. Så da får vi bare håpe at ting snart blir bedre. Jeg gjør hvertfall alt jeg kan for å holde hodet over vann og kjempe mot både depresjonen og sorgen. Det er en kamp jeg ikke ønsker at noen skal måtte gå igjennom for det er veldig tungt og man føler seg helt fortapt.

Hvis det kun er et blogginnlegg daglig så vet dere hvertfall hvorfor. Jeg vil egentlig skrive minst mulig om dette nå som jeg er midt oppi det. Dette tar mye krefter og det er energi og styrke kroppen min egentlig ikke har. Forhåpentligvis blir det lettere å puste når vi kan kommet litt ut i januar og den verste biten er over. For jeg gruer meg hver eneste dag og tankene er flere og høyere for hver dag som går. Derfor blir bloggen satt litt til side i denne tunge tiden. Så vet dere det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg