Vennskap, optimisme og søvn

Om kvelden har jeg alltod tenkt “i morgen skal jeg gå en tur” også har det endt med lite eller ikke noe søvn de siste dagene. Da er jeg så sliten og har ikke noe energi til å gå tur når morgenen først kommer. I natt fikk jeg heldigvis litt mer søvn enn vanlig så da får man krysse fingrene og håpe at det går oppover nå. Det er ganske slitsomt å ikke få søvn. Så i dag skal jeg nyte energien jeg har fått av de timene med søvn og gå meg en tur.

I går gjorde jeg noe helt sprøtt. Jeg kjøpte billetter til Ørjan Burøe sitt show som jeg hadde veldig lyst til å dra på. Sånne show syns jeg er utrolig gøy å dra på, men for en stund siden så fikk jeg en dårlig nyhet av venninna mi. Hun hadde ikke råd til å dra og jeg hadde ingen andre å spørre. Så fikk jeg penger fra nav jeg hadde ventet på og tenkte at hva er vel bedre enn å bruke det på billetter til meg og henne? Så da gikk alt i orden og hun ble jo veldig glad for det. Det er det jeg syns er så fint med vårt vennskap. Vis en av oss ikke har penger så legger den andre ut så vi får dratt på slike ting sammen. Også finnes det ingen bedre å dra med enn henne. Vi har det alltid så koselig sammen.

I tillegg til dette showet så blir det nok et par turer til Oslo fremover. Forhåpentligvis får jeg muligheten til å besøke ett eller flere museum i løpet av høsten/vinteren. Vi får se hva resten av 2019 har å by på.

Eller så har jeg jo jobbsøking og venter også på svar fra en leilighet om visning. Mye spennende i vente. Får man livet på rett spor i løpet av 2019 eller må man vente til 2020? Vi får se hvordan det går. Jeg er hvertfall en optimist og tar ting litt som det kommer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg