Vårtegn

Samboeren min kom hjem ganske tidlig I dag fordi det var kun et møte på skolen. I morgen derimot begynner han med undervisning på skolen han jobber på, så da er jeg veldig spent på hvordan dagen hans har vært når han da kommer hjem igjen. Nå er det bare å slappe av og nyte dag. Vel, det har hvertfall vært det frem til nå.

Jeg har fått lagd middag som var utrolig god. Definitivt noe jeg kommer til å lage igjen. Det var ganske mektig så jeg er glad jeg byttet ut tilbehøret med noe lett enn det jeg egentlig hadde planlagt. Kanskje jeg heller kan teste ut det tilbehøret en annen gang. Jeg kommer definitivt til å lage det en dag fordi det høres veldig godt ut, men det ble altså ikke i dag. Egentlig veldig bra at det ikke ble enda mer å gjøre fordi det er fortsatt ganske slitsomt og kranglete i ryggen min. Dessuten trenger jeg den lille energien jeg har igjen nå til å handle inn til middagene fremover.

I tillegg har jeg vært en liten tur ut i dag for å bevege meg litt. Jeg kan jo ikke sitte stille hele dagen, men jeg må også være veldig forsiktig sånn at jeg ikke belaster ryggen for mye. Så jeg gikk bare bort til den lille bekken som er 2 minutter unna. Jeg fikk sett en søt, liten pusekatt som slappet av på en stubbe og jeg fikk også se hestehov for første gang i år.

Ja, her ser dere altså både pusekatten og hestehoven. Jeg kommer til å gå og se om de har åpnet seg helt i morgen eller på torsdag, men jeg måtte bare vise dere dem sånn de var nå. Aller første synet av hestehov i år er en helt fantastisk følelse og det gjorde virkelig dagen min mye bedre. Også håper jeg det kommer mange, mange flere vårblomster fremover som jeg kan ta bilde av og vise dere. Det er fortsatt hvitveis og blåveis som vi venter på. Vel, jeg venter hvertfall på det. Jeg ser jo flere og flere som har sett blåveis i år, men her ligger det fortsatt for mye snø. Snart er dem nok her, men foreløpig er det litt for tidlig.

I tillegg til alt dette så har jeg også fått plantet om tomatplantene som stod i glass. Jeg tenkte det var mye viktigere å gi dem nok plass enn å ha masse salat. Så jeg dro opp det som var i den ene boksen og brukte jorden og boksen til å plante om det små tomatplantene. Det er fortsatt 3 salater igjen da, så jeg har ikke kvittet meg med alle. Jeg syntes bare det var så kjipt å ha tomatplantene i bittesmå glass når jeg kunne bruke denne jorden. Så satt jeg boksen inn i “drivhuset” som da egentlig bare er en gjennomsiktig bag. Forhåpentligvis vil dem vokse seg store sånn som de andre tomatplantene har.

Nå skal jeg slappe av en liten stund og så blir det en tur i butikken. Egentlig burde jeg vel ha tatt resten av kvelden fri fra alt, men jeg klarer jo ikke det. Så da blir det å handle og så kan jeg slappe av foran tven etter det. I morgen venter det en veldig spennende dag. Og når jeg sier spennende så mener jeg middagen. Mye på denne månedens plan er veldig spennende, men dette er noe helt annet. Så jeg er veldig spent på om jeg klarer å lage det jeg har satt opp her. Det får tiden vise.

Følg bloggen på facebook HER for mange fine vårbilder og nydelige oppskrifter.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg