Våken om natten og venter

Nå har jeg prøvd å sove i hele natt, men tydeligvis er jeg ikke trøtt. Jeg er bare lei av å være våken fordi tiden går så sakte frem til jeg faktisk kan gjøre noe. Så jeg har sett litt på youtube, hørt litt på julemusikk og til slutt endte jeg faktisk opp med å rydde litt i gangen. Ja, sånn går altså morgenen min. Grunnen til at jeg gjerne vil at tiden skal gå fortere er fordi litt senere i dag kommer maten jeg har bestilt og jeg gleder meg faktisk til å pakke det ut og få alt på plass. Det er egentlig mest fordi da får jeg ingrediensene jeg mangler for å lage diverse ting.

I går bakte jeg ikke i det hele tatt så det ble til at jeg sov litt her og der i løpet av dagen. Ja, natten er altså et resultat av det. Så i dag blir forhåpentligvis en litt mer spennende dag. Om jeg kommer til å bake vet jeg ikke med tanke på mangel på søvn i natt, men vi får se. Det er hvertfall noe jeg har veldig lyst til så enten blir det i dag eller så begynner jeg i morgen.

Frem til jeg får varene så får jeg vel bare prøve å få tiden til å gå ved å se på tv og rydde. Også har det jo blitt 1. desember og det betyr jo at alle julekalendere og konkurranser har begynt å strømme inn på facebook. Jeg syns dette er veldig gøy å få med meg. Om jeg kommer til å vinne noe i år får vi se på, men uansett er det gøy å være med på konkurransene. Også deler dem jo ut så mye fint. Det jeg virkelig har lyst til å vinne er mummi kopper eller annet med samme motiver. Ellers er det jo mye fint av klær og kjøkkenutstyr som er premier. Så konkurranser på facebook bruker jeg en del tid på i julen (og påsken). Min favoritt julekalender/konkurranse er Gjerrigknarken. Jeg har vært med et par år nå, men jeg har vist ikke vinnerlykken med meg akkurat der. Vi får se om jeg er mer heldig i år.

Ellers går det egentlig ganske fint. Jeg holder som regel psyken i sjakk og kroppen har faktisk ikke verket så mye i det siste. Nå har jeg heller ikke vært så mye utenfor døra og jeg kler godt på meg når jeg skal ut, for så å pakke meg godt under et varmt pledd når jeg kommer hjem. Nå har det heller ikke vært fult så kaldt ute ennå, men jeg håper jo allikevel at vinteren i år ikke blir like tung og vanskelig som i fjor. Derfor bruker jeg all min tid på juleting. Jo mer jeg kan holde hodet mitt opptatt, jo bedre. Så det går mye i planlegging av julen, innkjøp, baking, blogging og alt som hører med. Og jeg må si at jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør denne vinteren. La oss håpe at det endelig går riktig vei nå.

Klart man har noen tilbakefall. Sånt skjer. Man blir jo ikke frisk på 1-2-3, men det viktigste er å tenke på hvor langt man har kommet og at det tilbakefallet ikke trenger å være permanent. Alt man trenger å gjøre er å minne seg selv på at man har kommet langt og man kan faktisk kjempe seg tilbake. Dessuten vil det være mye lettere å komme tilbake til det positive enn da man startet. Så det er altså det jeg gjør, jeg tenker positivt og holder meg opptatt. Det eneste som står i hodet mitt nå er at jeg og samboeren min får en helt perfekt jul her hjemme. Derfor kan jeg nesten ikke vente til varene er her. Innlegg om julehandelen kommer i løpet av dagen.

følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg