Ukens middager

Her får du ukens middager. Noe som frister eller som var til inspirasjon for deg?

Mandag: ble det noe så lett som pølse og lompe. Enkel start på uken, men så ble det litt mer interessant.

Tirsdag: Lapper m/friterte bananer. Dette var så utrolig godt. Derfor har jeg bestemt meg for å dele oppskriften med dere. Den kommer ut allerede neste uke.

Onsdag: Joikakaker m/potet og erter. Dette er noe av det beste jeg vet. Da var det godt å ha nok penger til å kjøpe det. For jeg syns egentlig det er litt dyrt til å ha så lite innhold. Det er hvertfall ikke hverdagsmat for en stor familie med lite penger.

Torsdag: Fiskeboller i hvit saus m/ potet og grønnsaker. Nå begynte det å bli så utrolig lenge siden vi hadde dette til middag så nå var det på tide. Og når det er en stund siden så smaker det plutselig enda bedre.

Fredag: Med taco på tilbud hos MENY så måtte vi jo kose oss litt ekstra på fredag. Så da ble det taco med alt mulig godt på.

Lørdag: kjøpte jeg bare med noe på veien fra MC Donalds. Jeg orket ikke stå og lage masse greier etter å ha vært i dyreparken.

Søndag: skulle vi egentlig ha taco med kylling, men selvfølgelig hadde jeg glemt å ta opp. Så da bestilte vi mat.

Som dere ser så var det ganske bra helt til helgen kom, men man kan ikke bare ha gode dager. Heldigvis begynner det å bli bedre nå. Forhåpentligvis holder det seg så bra fremover også.

Om du ikke vil gå glipp av oppskrifter som f.eks de utrolig gode lappene med fritert banan så burde du følge bloggen på facebook. Da får du med deg mange fristende oppskrifter. Kun på bloggens egne facebookside vil du få alle oppskriftene. Vil du virkelig gå glipp av det?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg