Ukens film og serie

Ja, da har vi faktisk kommet til slutten av denne uken også. Det betyr at det er på tide med en ny Ukens film og serie. Så la oss ta en titt på hva jeg har sett denne uken. Om du har sett det eller vil se det så skriv det gjerne i kommentarfeltet. Har du sett noe av det jeg skriver om så fortell gjerne hva du syns. Så la oss komme i gang.

Ukens film: Vivarium

Denne filmen var veldig spesielt og merkelig, men jeg likte den også veldig godt. Hvis jeg skal beskrive filmen med et ord så blir det definitivt creepy fordi den har en helt bizarre handling. I tillegg får denne filmen meg til å bli skikkelig sint. Uten å spolere noe i filmen. Det er litt vanskelig å fortelle om denne filmen uten å si hva den handler om, men om du vil se den så ligger den på Netflix. Liker du sære, creepy og merkelige filmer så er dette absolutt en film å anbefale. Den er ikke skummel, men den er veldig bizarre.

Jeg er faktisk glad for at jeg satt på den. Altså det er ikke den beste filmen jeg har sett, men det var en film jeg hadde lyst til å følge med på. Så klart ble jeg nysgjerrig på hva som kom til å skjer, men det er en film som ligger på Netflix så det er jo litt begrenset hvor bra den kan være. Jeg føler hvertfall det.

Denne uken har jeg ikke sett noe serie så dag tenkte jeg at vi kunne ta en ekstra film denne gangen.

Film nummer 2: Ghost Ship

Har du ikke sett denne filmen ennå så burde du det. Vel, det vil si hvis du liker slike filmer. Dette er en film med gjenferd og tragedie. Slutten er ganske kjip (ikke på en dårlig måte). Jeg skal ikke spolere noe, men hvis dere ser den eller har sett den før så skjønner dere hva jeg snakker om. Denne filmen har en fun fact som jeg bare må dele med dere. Så har du ikke sett den og ikke vil ha spoilere så kan du hoppe over den skjeve skriften her. Når dem lagde denne filmen så fikk dem ikke lov å kutte av hele hode på han ene som stod sammen med den lille jenta. Selvom jeg syns det var ganske mye verre det dem gjorde. Det er ganske rart, men artig fakta. Denne faktaen kommer fra en av videoen til Jake Munro som også er ganske fan av horror. Så vet dere det.

Filmen i seg selv er ikke skummel, syns jeg. Allikevel er det en historie som får deg til å grøsse. Grunnen til at jeg valgte å legge med denne filmen er fordi den har vært en av filmene jeg husker fra barndommen. Dette er en film som jeg husker godt og det må jo bety at det er en film som er verdt å se. Så jeg kjøpte denne filmen på dvd og det er definitivt en film jeg kommer til å se igjen, men det er jo den type filmer jeg liker.

Denne uken ble bare skrekkfilmer, men jeg skal komme med andre type filmer og serier også. Det blir ikke bare horror fremover. Noen ganger er jeg bare i det humøret og horror får meg faktisk til å føle meg bedre. Før pleide jeg å få mareritt, men nå gjør det faktisk det motsatte. Så kanskje litt skrekkfilmer er bra for oss. Det har hvertfall hjulpet meg å ikke være så redd hele tiden. Faktisk blir jeg nesten aldri redd av horror, men syns det bare er spennende. Kanskje det er fordi jeg nesten bare ser på gjenferd og slikt som fascinerer meg. Uansett gjør det hvertfall dagen min bedre så det må jo være godt for noe.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av ukens filmer og serier. Det kommer nye hver uke. Ja, jeg passer på å ikke skrive om samme film 2 ganger i løpet av året. Jeg har til og med lagd en liste som jeg krysser av hver gang jeg har skrivd om en film jeg har sett. For hvem vil vel lese om den samme filmen flere ganger på samme blogg?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg