Tyson er en god gutt

I dag gikk turen til vestfossen for å hente noen bøker som mamma skulle kjøpe av en der. Siden det ikke var så langt unna brodern så tok vi oss en tur opp dit også. Utrolig nok fant vi frem til huset han og svigerinna mi bor i. Jeg har vært der 2 ganger og var veiviser dit. Jeg som har hukommelse som en gullfisk syns jo det var ganske bra gjort.

Vel fremme ble vi møtt av en veldig glad rottweiler som var utrolig glad for å få besøk. Han kom ut og hilste på oss og syns jo det var kjempe stas å få oppmerksomhet. Jeg satt meg derfor ned på gulvet sammen med han og gav han masse kos. Det endte med at jeg hadde en fullvoksen rottweiler på fanget, men det gjorde ikke meg noe. Han er verdens snilleste gutt med personlighet som et lite barn. Det er bare godhet tvers igjennom i denne karen. Siden han var litt ekstra søt så måtte jeg jo få brodern til å ta et bilde av oss som jeg var så heldig å få lov til å dele med dere.

Dette er da gogutten til tante. Jeg er så glad i denne hunden og så heldig som jeg var så fikk jeg ha han helt for meg selv i dag. Han satt og ville ha kos hele tiden. Selvfølgelig fikk han det av meg som elsker dyr! Katten dems var ikke like begeistret for oppmerksomhet, men hun kom jammen bort til meg allikevel. Litt kos fikk hun også når hun først ville, men hun er ei lita divapus og vil helst være i fred enn å bli klappet av mennesker hun ikke kjenner så godt.

Det som jeg syns er veldig synd er at jeg er litt allergisk mot Tyson, men det stopper ikke meg fra å kose han når vi først møtes. Hvordan kan man si nei til et så søtt fjes? Hva så om man får utslett som klør, det går bort. Så lenge jeg ikke blir helt tett i halsen så skal jeg ikke klage.

Men han er veldig glad i å sleike meg i ansiktet og det kan han jo ikke. Så jeg havnet jo bakover et par ganger for å ikke få hele fjeset fult av utslett. Da skjønte han jo ingenting for han prøvde jo bare å vise at han var glad i meg. Til slutt la han seg ned og koste seg med å bli klappa.

Når det kommer dyr i nærheten av meg så kobler jeg helt ut. Jeg kan sitte å kose dyr dag ut og dag inn det er jeg sikker på. Det er veldig god terapi og jeg blir veldig glad når jeg er omringet av dyr. Så jeg satt jo på gulvet med Tyson mens brodern, mamma og søstern satt i sofaen og snakka. Helt ærlig fikk jeg ikke med meg så mye av samtalen. Nå skal det sies at jeg ikke ser Tyson så mye og jeg er vant til å ha hund rundt meg hver eneste dag så det har jo vært et stort savn de 2 siste månedene. Sånn er det å reise fra den hunden som har betydd alt for meg i flere år, men allikevel må jo livet gå videre. Jeg er jo veldig heldig som kan besøke denne gode gutten da.

Jeg fikk jo snakket litt med brodern når vi kom ut, før vi skulle dra. Det er jo ikke så ofte jeg ser han så det er jo alltid veldig koselig å stå å prate.

Ellers så har dagen egentlig gått ganske fort. Jeg har vært en liten tur ute på tur med søatern, vært en tur i butikken og sett på flåklypa film med mamma som gikk på tv. Etterhvert tenkte jeg å gå meg en liten kveldstur og så er det vel natta. Så det var den dagen. Da er det faktisk bare 3 dager igjen og så skal jeg ta toget for å møte gutten min. Tiden går faktisk ganske fort.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg