Tur til Jessheim

Dagen i dag begynte med havrepannekaker til frokost. Oppskriften finner du HER. Grunnen til at jeg lagde pannekaker var egentlig for å fryse ned røra i porsjoner sånn at jeg kan lage det til frokost når jeg ikke har lyst på f.eks brød. Det har holdt meg mett helt til nå. Selvom jeg anbefaler å spise mye oftere enn jeg har gjort i dag. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke har spist så mye i dag. Vel, det begynte med en tur til Jessheim for å handle. Samboeren min kjøpte en vifte til soverommet, men så viste det seg at meny på senteret ikke var åpent. Så i stedenfor å kjøre til den andre som lå 1km fra senteret, kjørte vi heller hjemover og handlet i Kløfta.

Litt bortkastet tur, men det var gøy å se Jessheim senteret for første gang. Jeg har kun kjørt buss forbi og bort til DPS når jeg gikk der, men jeg har hatt veldig lyst til å ta en tur innom. Nå har jeg det og det var veldig fint der. Og stort. Så dit må jeg ta turen en annen gang, men akkurat nå var det ikke for å shoppe og tusle rusle rundt at vi dro dit.

Vi kom oss til slutt frem til Kløfta og handlet inn masse middager sånn at vi har en stund. Det begynte nemlig å se veldig trist ut i frysern nå. Så det var godt å få fylt på litt. Ikke like godt for kroppen og angsten, men da er det jo fint at jeg kan riste det av meg og slappe av litt på sofaen resten av kvelden. Og nå har det også kommet ut en ny youtubevideo på kanalen min. Du finner linken til youtubekanalen min nederst i innlegget her. Akkurat nå trenger jeg å slappe skikkelig av og få i meg noe mat.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Fint at man kommer seg litt ut av og til. Nye butikker på nesten ukjent sted er bra. Smart at man kjøper inn mye mat med en gang. Kjøpte forresten en slik usbn-vifte til pc-en i dag. Deilig med slike ting. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg