Tur på dagtid

I går kveld ble det ikke noe tur fordi jeg sovna fra alt. Det irriterer meg litt så jeg tok en tur nå. Selvom jeg er helt utslitt og helst bare vil sove så tenkte jeg det var en god idé. Jeg kom like langt som sist gang jeg gikk tur, men det var mye verre å gå nå som det er midt på dagen og folk er ute.

Det gikk jo greit. Jeg kom meg ut og fikk gått en tur. Å klare en tur på 20 minutter blir vist vanskeligere enn jeg trodde, men jeg har veldig lyst til å prøve og klare det før neste samtale. Problemet er bare det at samtalen er på fredag og jeg har ikke mye tid. Nå er jeg veldig glad for at jeg i det hele tatt klarer å komme meg ut døra. For meg er det et stort steg. For selvom jeg er livredd og kvier meg for å bevege meg ut der alene så klarer jeg det allikevel. Jeg er veldig fornøyd og jeg syns det er alt som betyr noe nå.

Problemet ved å ikke klare og gå en lang tur er at psykologen vil at jeg skal komme til Jessheim om litt over 1 uke. Så jeg skal liksom ta bussen og bytte buss helt alene med denne angst? Også skal jeg finne frem til riktig bygg og tilbake til bussplassen etterpå. Bare tanken på det får meg i panikkmodus. Bare en liten tur ut får hjertet mitt til å danse samba. Så da blir det vel å sette seg på bussen med panikkanfall da? Jeg kan jo ikke la være å møte til time for det har jeg ikke råd til. Jeg får kun penger fra nav hvis jeg har ukentlig møte med psykolog. For selvom jeg sliter psykisk så må jeg oppføre meg som om jeg skulle vært frisk. Sånn fungerer det systemet.

Tankene spinner rundt i hodet mitt og det kjennes ut som om jeg aldri skal få fred. Jeg vil bare ligge å stirre i taket eller sove hele tiden. I dag er hvertfall en sånn dag. Jeg klarer ikke å gjøre noe. Det er slitsomt og det er jo ikke sånn jeg har lyst til å ha det. Derfor tok jeg den turen. Jeg trodde at jeg kanskje ville føle meg bedre, en slags mestringsfølelse. I stedenfor fikk jeg panikk og utmattelse. Jeg får vel bare gjøre det beste ut av dagen og tenke positivt. Det er hvertfall det jeg prøver å gjøre når det blir sånn som nå.

Så hva skal man gjøre i dag? Jeg må hvertfall prøve å få i meg noe mat så da blir det vel å lage middag. Samboeren min er hjemme fra jobb så det er vel kanskje på tide. Eller så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har faktisk litt lyst til å lese litt, men vi får se hva det blir til. Mulig jeg tar frem ei bok i kveld og tar en liten pause fra supernatural. Først litt mat.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg