Tur i skogen

Da ble det en liten tur i skogen og der fant jeg noen få ting til mine prosjekter, men jeg må nok lete mye mer om jeg skal ha nok til alt jeg skal lage. For jeg har en del ting jeg har lyst til å lage, som trenger forskjellige ting fra naturen. Blant annet har jeg samlet noen kvister i dag, men hva de skal brukes til får dere se når jeg har lagd det. Grunnen til at jeg holder det hemmelig er fordi jeg ikke vet hvor mye jeg orker å lage og hvor mye jeg faktisk får samlet inn i løpet av høsten.

I det minste fikk jeg tatt noen bilder når jeg nå var ute. Med så mange flotte farger og sopp så måtte jeg jo knipse noen bilder. Det siste bilde syns jeg var ekstra stilig. Den soppen som vokste på ei lita stubbe var utrolig stilig. Nå er det veldig mange forskjellige sopp som vokser rundt omkring i skogen. Artig når man får øye på slikt og de ikke har blitt tråkket ned. Jeg syns det er så fint når soppen får stå i fred.

Denne gangen fikk jeg ikke samlet inn så veldig mye, men høsten har jo så vidt begynt. Med andre ord har jeg god tid til å finne alt jeg trenger. Og det som står på listen er hvertfall pinner, kongler og mose. Forhåpentligvis får jeg samlet inn masse av det. I fjor var det så utrolig gøy å sitte og lage ting så derfor håper jeg at i år blir like moro. Det er én ting jeg har lært fra i fjor da og det er at jeg ikke skal prøve å lage krans ut av kongler og lim. Jeg orker ikke tanken på at det skal falle fra hverandre igjen og ligge utover gulvet. Så i år skal jeg finne på noe helt annet.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Fine bilder. Det er mye man kan bruke skogen til så den har mange muligheter. Tar vel en skogstur i morgen ettermiddag. Skal se DHK mot Elverum i håndball i kveld i Drammenshallen. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg