Tur i skogen

Nå har jeg ligget rett ut på sofaen en liten stund, men før det så var jeg på en liten tur i skogen. Ikke noe filming denne gangen fordi jeg skulle bare lete etter noen litt spesielle kvister som jeg har tenkt til å bruke til å pynte opp med. Dere får se mer av det når videoen kommer, der jeg skal pynte opp stua og kjøkkenet. For jeg fant noen veldig fine kvister som passer perfekt til det jeg skal gjøre. Så da har jeg hvertfall en liten jobb å gjøre i morgen.

Ikke nok med at jeg fant disse kvistene jeg ønsket, men jeg fant også noen kongler og mose som jeg kan bruke til andre prosjekter. Så det var veldig gøy. Jeg har jo sagt til meg selv at jeg ikke skal dra opp mose fra bakken, men det trengte jeg heller ikke. For mens jeg lette etter kvister så kom jeg over en grein som var knekt og lå på bakken med masse mose på seg. Så da tok jeg bare fra denne greina. Ellers pleier jeg bare å finne sånne små, hvite som komme fra trærne. De er jo veldig fine å bruke de også, men grønn mose er jo penest til juledekorasjoner da. Og det er nøyaktig det jeg skal bruke den mosen til.

Før jeg i det hele tatt begynte å gå tur så var jeg ganske sliten. Så jeg kommer ikke til å gjøre noe mer i dag. Det var faktisk veldig ubehagelig å gå tur fordi jeg kjente at angst hang over meg hele tiden. Med andre ord er jeg ganske sliten. Da er det jo veldig greit å kunne slappe av på sofaen resten av kvelden. Også kan jeg fortsette med disse kvistene i morgen. For de skal være ferdig før helgen.

Jeg har i det minste fått gjort én ting ferdig. I dag stod jeg nemlig og satt sammen dette lysfatet og det faktisk ganske stilig. Jeg gleder meg til å vise dere det sammen med resten av pynten. Det kommer til å bli så utrolig fint her når jeg er ferdig. Det blir en veldig spennende tid fremover. Og ikke minst blir det gøy å lage litt ting i morgen. Jeg kjenner at det er på tide å være litt mer kreativ og finne på litt sånne type ting igjen. Så kanskje det blir en del sånt fremover.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Det er fint i skogen nå. Var en liten tur i skogen selv og det er mye man kan finne der. Det var deilig i dag men det var ikke man jeg traff. Fine bilder og jeg frem til og få se på neste video. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg