Trening og veien videre

Det ble ikke så lang trenibgsøkt, men jeg fikk hvertfall brukt kroppen. Jeg begynte med oppvarming og når kroppen var varm og musklene var klare for å jobbe så tok jeg harde øvelser. Jeg har nok å gjøre her så jeg tenkte at jeg skulle få gjort mest mulig før gubben er hjemme fra jobb. Det er klesvask som må brettes og bæres opp. Det er klesvask som må inn i maskinen. Det er ting overalt som må ryddes opp og fås orden på. Vi får vel bare vente og se om jeg får gjort så mye før gubben er hjemme igjen. Det er rart, men når han er hjemme så klarer jeg ikke å gjøre så mye som når jeg er alene.

Treningen er hvertfall unnagjort og det er det viktigste akkurat nå. Jeg skal virkelig gjøre denne kroppen klar for sommer! Akkurat nå føler jeg at jeg er på god vei. Det er litt rart å ikke ha musikk på når jeg trener, men jeg blir vel vant til det som alt annet.

Mitt mål for sommeren er å føle meg komfertabel i kjole igjen. For selvom jeg har brukt kjole mange ganger så har jeg aldri vært helt komfertabel med det. Jeg ønsker å finne igjen den siden av meg som alltid pyntet seg og som faktisk så ganske bra ut! Jeg trenger ikke være supertynn, men jeg vil heller ikke gå tilbake til å være kraftig. Det finnes en mellomting og det målet håper jeg å nå.

Jeg føler meg ikke stygg nå heller, men jeg går veeeldig sjeldent i kjole. Jeg hater å gå i shorts og jeg går så å si aldri i skjørt. Det er på tide å endre på det! Jeg klarer kanskje ikke å kutte ut brus og godteri, men trening skal jeg få til.

2 kommentarer
    1. Litt trening er bedre enn ingenting ????????Prøver så godt jeg kan jeg også. Hovedsaken er å trives i sin egen kropp, og for helsa. Går bra dette, flink du ????????

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg