Torsdag-Fredag fullbooket

Her kommer det en oppdatering fra torsdag og frem til søndag. Jeg har nemlig full timeplan.

Torsdag-Fredag: venninna mi kom og hentet meg og fikk bensinpenger for å kjøre meg opp til en kompis. Jeg har ikke sett han på flere måneder og tenkte det var jammen på tide å ta en tur opp. Venninna mi er utrolig snill og stiller alltid opp om det sku være noe. Også er det jo mye koseligere å sitte på med henne og skravle enn å sitte alene på en buss. Penger koster det uansett så hvorfor ikke gi det til henne, tenker jeg da.

Når vi hadde kommet frem så kjørte vi i butikken med kompisen min. Mat må man jo ha uansett hvor man er. Han bor langt inni skauen og det er et stykke å gå til butikken så venninna mi kjørte dit også.

Hjemme hos han satt vi å pratet (og med vi mener jeg mest han). Det ble mye tv også siden det var regn ute, men det gjorde ingenting. Vi hadde det utrolig koselig sammen. Det var fint å se han igjen.

Siden det er 1 time å kjøre så overnattet jeg hos han og fikk 2 flotte dager der. Jeg skulle gjerne vært der enda lengre, men jeg har allerede lagt planer for helgen. Så i går kveld kom venninna mi og hentet meg igjen. Hun kjørte meg hjem og dro hjem til seg. Når jeg står og skal låse opp døra så går den ikke opp. Jeg ser etter og der har jo selvfølgelig mamma låst med begge nøklene. Etter å ha ringt sikkert 10 ganger så får jeg endelig tak i mamma og hun kommer hjem med nøkkelen. Nå er det jo typisk min flaks at noe sånt skjer, men jeg må si jeg er glad jeg fikk tak i mamma før mobilen var tom for strøm…

Over her kan dere se den nydelige utsiktet jeg var så heldig å våkne opp til når jeg var hos kompisen min. Det at han har så nydelig natur rundt seg hver dag er jeg litt misunnerlig på. Jeg skulle gjerne bodd på et så vakkert sted selv! Det blir ikke siste gangen jeg tar meg en tur til han da, men da får jeg krysse fingrene og håpe på sol. Jeg har så lyst til å se mer av området rundt der.

Lørdag-Søndag: dagen i dag startet alt for tidlig. Jeg hadde tenkt at jeg skulle sove lenge, men når klokka hadde blitt 8 så var jeg lys våken. I stedenfor å bare sitte å kjede meg tok jeg heller frem spakit og slappet av i senga. Det er aldri feil å startet morgenen sånn selvom jeg gjør det veldig sjeldent.

Resten av dagen blir det nok å dusje, finne klær, pakke litt og lese en bok. I kveld skal jeg nemlig sette meg på toget og møte en kompis. Jeg syns det er bedre å ta toget på kvelden, overnatte hos han og få hele søndagen sammen enn å måtte opp tidlig i morgen og sitte 1 time på toget da.

Jeg er veldig mye rundt omkring fordi jeg rett og slett ikke gidder å sitte hjemme. Det er jo som regel mye hyggeligere å være med folk enn å se i veggen. Andre ganger liker jeg å bare ligge å slappe av og ikke gjøre noe som helst.

Den siste tiden har det vært mye farting og jeg kjenner at det har vært bra for meg. Bare det å komme seg litt ut og møte folk har hjulpet masse på psyken så det er noe jeg kommer til å fortsette med. Man blir jo ikke bedre av å sitte hjemme alene!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg