Topp 5 på replay

Når jeg ikke får sove, når jeg gjør husarbeid eller sitter på buss/tog er som regel hodetelefonene på. Musikk hjelper veldig mye på humøret, men også for å holde angsten i sjakk blant folkemengder når jeg er alene. Da er det som regel noen sanger som går opp igjen og opp igjen. Det varierer veldig hvilke type sanger jeg hører på. Det kan være alt fra metal til danseband. Derfor syns jeg det kan være gøy å lage en liten liste på bloggen med de som går på min spilleliste for tiden. Når jeg finner noen nye favoritter kan jeg komme med en ny liste.

Den første på lista mi er en veldig spesiell sang som traff meg fra første gangen jeg hørte den. Det var i begravelsen til mitt tantebarn. Jeg fikk ikke helt med meg hele teksten akkurat da, men etter å ha spilt den et par ganger så fikk jeg med meg mer enn bare refrenget og da falt jeg helt sammen i tårer.

1. If I die young – The Band Perry

Anbefaler denne sangen på det sterkeste om du liker rolige sanger fylt med mening og en hjerteskjærende historie. Om du er like emosjonell som meg så kommer du garantert til å grine av teksten! Den er veldig fin. Jeg har hørt denne sangen mange ganger nå og tenker på den vakre og gode Jennie. Jeg er helt på grinern, men samtidig føles det godt.

2. Señorita – Shawn Mendes, Camila Cabello

Denne sangen var også i begravelsen til Jennie, men jeg har likt denne sangen en god stund før det. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne sangen og følelsene som kommer med den, men det er definnetivt mye positiv energi inni meg når denne sangen står på. Også var jo Jennie ei lita Señorita. Det var den mest moteriktige, stilfulle og damete jenta i familien. Tankene mine går jo alltid til henne, men når jeg hører på denne sangen så må jeg bare smile. Jeg ser for meg mitt vakre tantebarn i den svarte kjolen og de lang støvlettene hun hadde på seg på julaften. Det var den siste gangen jeg så henne.

3. Kingdom of the hammer king – Hammer King

Denne sangen er noe helt spesielt. Dette var et band Jennie hørte på og det dem hadde gjort var å dele sangen på sin Facebook profil og skrivd “In mourning  for Jennie (13)/In Trauer  um Jennie (13)”. Det er jo ikke bare derfor denne havnet på min spilleliste. Det var også en utrolig bra sang. Musikken dems falt virkelig i smak hos meg.

4. The last stand – Sabaton

Denne sangen gjør meg utrolig glad! Jeg har vel spilt denne sangen i hjel og litt til bare på noen få dager. Denne sangen får meg også til å smile. Jeg klarer nesten ikke sitte stille med denne på øret.

5. True colors – XO Cupid, Maya Avedis

Jeg liker å ha på denne når humøret ikke er helt på topp. Den siste tiden har denne sangen hjulpet meg masse. Det er en veldig fin sang. Man har bare lyst til å reise seg opp og begynne å danse for seg selv.

Dette er altså de sangene som spilles gang på gang på min telefon. I tillegg til disse sangene jeg har nevnt ovenfor så er jeg veldig glad i en sang til.

Look at her now – Selena Gomez

Dette er ikke en sang som har blitt spilt så mye nå. Sist gang jeg spilte denne sangen var et par dager før begravelsen og da knakk jeg helt sammen. Men musikk har hjulpet meg veldig mye igjennom alt det vonde. Jeg står her ennå og jeg kjemper med den beste musikken på øret.

Hvilken sang er din favoritt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg