Tips til aktiviteter

Å sitte inne hele dagen gjør meg smågal, men da smitter jeg hvertfall ingen andre. Det eneste jeg har gjort er å gå i postkassa. Så hva bruker jeg egentlig tiden på i karantene? Vel, det skal dere få lese og se i dette innlegget. Kanskje dere får noen idéer som dere kan gjøre mens dere sitter hjemme.

For det er jo egentlig ganske masse man kan bruke tiden sin på. Først og fremst kan man få gjort alt husarbeidet som man kanskje ikke har hatt tid til ellers. Kanskje du har en vegg du må male eller lister å sette på. Hva vet vel jeg. Men om du vil ha noen andre tips så har jeg noen her.

For eksempel så tok samboeren min frem UNO etter middag i dag. Vi fikk spilt 5 runder før han måtte legge seg og slappe av igjen. Det var så utrolig gøy. Jeg vant 4-1 vis noen lurer. Så brettspill/kortspill er jo en måte å få tiden til å gå på.

Samboeren min har brukt mye tid foran skjermen og spilt pc spill siden han ikke orker så mye annet. Det tar på å være syk når man er mann. Vel, det er nok ikke veldig moro å være syk uansett! Og da er det jo fint å få soverommet alene og kunne fokusere på spilling.

Og mens han ligger og spiller så blir han skjemt bort med all mulig god mat. Det er min måte å få tiden til å gå. Jeg prøver å finne på noe godt å lage til middag. Her om dagen lagde jeg pizza fra bunnen av. I dag ble det taco. Vi har hatt mye god mat mens vi har vært inne i karantene. Og ikke bare god mat, men også kaker og dessert. Noe må jeg jo finne på når jeg blir rastløs.

Som dere ser på bildet over så har jeg lagd noen søte, små bamseboller.  Og det andre er bolledeig som jeg har fylt med nutella. Det var så godt.

Så selvom samboeren min er syk så har han det egentlig ganske fint også. Med god mat og litt bakst nå og da går dagene litt fortere. Det er kanskje ikke det mest sunneste å servere når man ikke får holdt seg i form, men det får vi bare ta igjen nå vi kan bevege oss ut igjen. Jeg er ikke alt for bekymret for å legge på meg. Ikke med den flotte naturen vi bor like ved. Da blir nok karantene magen fort borte igjen.

Eller så kan man jo finne en hobby. Jeg har brukt mye av min tid på å tegne, men det er jo mange andre hobbyer også. Man kan jo finne mye morsomt på pintrest bl.a. Kanskje du kan samle barna og gjøre noe enkelt og morsomt. Nå går det jo an å lage påskepynt sammen. Det er jo mange som syns det er gøy å strikke, hekle og brodere. Eller så er det jo disse flotte diamantperlebildene. Man kan lese en bok og nyte en varm kopp te under et pledd. Det er mange fine filmer og serier man kan se på både på Netflix, viaplay og mange andre steder. Kanskje du finner noen å følge på YouTube. Jeg har funnet mye gøy å se på der i det siste. Jeg følger jo Sophie Elise og Stina på YouTube, men jeg har også funnet masse nytt. Folk som farger håret sitt i alle mulige farger, klipper håret sitt selv, viser outfits, prøver kjoler fra wish og mm. Det er jo også mange som syns det er gøy å bruke tiden på å trene. Jeg er ikke en av dem fordi jeg klarer ikke trene når andre er hjemme.

Som dere ser så er det masse man kan finne på. Fantasien er det eneste som setter grenser. Man kan jo ommøblere eller kanskje henge opp bilder eller endre på pynten i stua. Kanskje du har duker/gardiner som kan byttes. Ja, mulighetene er mange. Det er noe å gjøre uansett om man har lite eller mye energi. Du kan jo også holde på i hagen så lenge du ikke er i nærheten av andre mennesker. Da kan rydde i hagen og gjøre klart for blomster og kanskje dyrking av grønnsaker. Eller så kan du bare ta det helt rolig, bestille en pizza og slenge beina på sofaen. Det er helt opp til deg så lenge du holder deg hjemme. HOLD DEG HJEMME! Det er ikke nødvendigvis for din egen sikkerhet, men for andre rundt deg. Og må du i butikken og du IKKE er i karantene så husk å holde avstand. Er du i karantene så HOLD DEG INNE!!!! Det er faktisk ikke så vanskelig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg