Tilbakeblikk på november

Og så var det en ny uke. Disse dagene går så utrolig fort. Det er nesten så jeg ikke klarer å følge med. Så hva skjer i dag? vel, jeg vet hvertfall èn ting og det er at jeg er klar for å se masse julefilmer. Kanskje det blir en eller to i dag. Også er det siste dag i november som betyr at julekalendertiden begynner allerede i morgen. Hvor ble egentlig av november? Det har gått så fort at denne måneden faktisk har føltes som en uke. Det er vel det som skjer når man har så mye gøyalt å finne på.

La oss ta et lite tilbakeblikk på alt som har skjedd i november. Det hele begynte med årets siste skogstur. En lang og vakker tur der jeg fikk plukket de siste konglene for alle mine prosjekter. Og så var det alle julekulene jeg fikk malt på. Det var så koselig å sitte og male masse fine figurer som nå henger på det nydelige juletreet. Etter det så ble det å lage kranser. Jeg hadde lagd en til å henge inne og en til å henge ute på døra. I tillegg hadde jeg lagd en til graven til mor og far. Dessverre gikk kransen til ytterdøra i stykker ikke bare en gang, men to. Så da måtte jeg ta den som skulle henge inne å henge ut i stedenfor. Jeg fikk også pyntet opp til jul ganske tidlig i november. Ja, til og med juletreet kom opp ganske tidlig for å spre litt glede og lys i leiligheten.

Så var det over til mat og kaker. Det begynte med medisterkaker og lunsjkaker. Jeg stod og stekte hele dagen, men kom til slutt i mål. Så var det bakingen som stod for tur. Jeg kjøpte inn alt jeg trengte og bakte mange deilige julekaker. Og plutselig hadde jeg havnet på topp 20 på blogg.no. Det kom som litt av et sjokk da jeg først så hvor høyt oppe på listen jeg hadde kommet. Så høyt har jeg aldri vært. Så det var mye glede inn i bildet og det er det fortsatt. Jeg kan ikke tro at bloggen min har kommet så langt, men jeg er veldig takknemlig. Det å kunne spre alle disse oppskriftene mine til så mange har gitt meg så mye glede.

Og så var det på tide å farge håret, som faktisk ble utrolig stilig. For å avslutte denne vakre og innholdsrike måneden så var det også første søndag i advent i går (nest siste dagen i måneden). Så denne måneden har virkelig vært fantastisk. Jeg håper desember blir minst like perfekt som november. Også håper jeg vi får mer snø slik at landskapet er hvitt til julaften. Så da er det bare å krysse fingrene og ønske så hardt man bare kan.

For at dette innlegget ikke skal bli alt for langt så tenker jeg at jeg lager “planene for desember” i et annet innlegg. Så da er det bare å følge med på bloggen hvis du vil vite mer om hva som skjer neste måned. Du kan følge bloggen på facebook ved å klikke deg inn HER. Da går du hvertfall ikke glipp av noe. Ellers så håper jeg alle har hatt en fin november også ønsker jeg alle sammen en helt fantastisk desember og advent/jul.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg