Tilbake til mitt andre hjem

Da er jeg endelig tilbake i Sverige, mitt andre hjem. Og her skal jeg være i litt over 2 uker. Jeg har gledet meg så sinnsykt mye til alt jeg og dama mi har planlagt. Hun har også planlagt noe for bursdagen min, så det blir veldig spennende. Jeg har jo ingen anelse hva vi skal. Ikke vet jeg når vi skal dette heller. Så jeg bare tar dagene som de kommer. Det blir veldig spennende å se hva hun har planlagt.

Det er en ganske lang kjøretur hit, men når vi endelig er fremme så er det absolutt verdt det. Nå skal jeg bare kose meg og nyte disse dagene sammen med dama mi. Dette har vært noen veldig etterlengtede uker, så her blir det full fokus på henne/oss. Vi har ventet i 4 uker. Endelig var dagen her. Så nå skal jeg bare kose meg masse med den personen som betyr aller mest for meg.

Jeg har også fått satt opp adventskalenderen hennes. Denne har jeg brukt så mye tid og kjærlighet på. Støtte på et par problemer med ting som kom ødelagt og ting som var utsolgt, men til slutt ble jeg ferdig. Nå er det bare å vente på at desember skal begynne og krysse fingrene for at den gir henne like mye glede som den har gitt meg å lage.

Å lage kalender til dama mi har virkelig vært spennende og moro. Absolutt noe jeg har lyst til å gjøre til en tradisjon. Hun lagde jo en kalender til meg i fjor. Den gav meg masse glede, så jeg ville gi den gleden tilbake til henne i år. Og ja, hun har også lagd en til meg i år. Så jeg tenkte å legge ut bilder på Instagram story i desember, hver gang jeg åpner en ny pakke. Om du ikke vil gå glipp av det så følger du min Instagram HER. For å finne storyene mine kan du trykke på bildet mitt øverst på appen når du går inn eller gå inn på profilen min og trykke på bildet mitt der. Har du gått glipp av noen dager så skal jeg lage egen mappe under høydepunkt til adventskalenderen. Så får alle som vil se den, sett. Husk også å følge bloggen på Facebook HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg