Tilbake på jobb

Jeg er fortsatt veldig sliten etter ferie. Så sliten at jeg faktisk sovnet etter å ha publisert dagens første innlegg kl.08:00. Med andre ord blir det enda en rolig dag på meg. For jeg har faktisk ikke energi i kroppen til å gjøre noe som helst. Noen syns kanskje det høres rart ut å være så sliten etter 2 dager, men sånn er det å ha fibromyalgi. Også presset jeg kroppen ganske langt da vi gikk rundt i dyreparken. Det gjorde så vondt under føttene at jeg hadde mest lyst til å gråte. Jeg gikk heller uten sko på skarpe steiner enn å ta på skoene igjen. Heldigvis lot jeg ikke noe av det ødelegge ferien. Nå derimot må jeg bare ta det rolig. Egentlig skulle jeg bakt litt, men det får bare vente.

Formen min kan jo bli bedre i løpet av dagen. Man vet jo aldri. Så da tar jeg det rolig nå og ser an formen i løpet av dagen. I mellomtiden kan jeg jo jobbe litt med bloggen og neste youtubevideo som skal ut på fredag. Og på dette tidspunktet er jeg glad for at jeg fikk filmet flere turer før vi dro på ferie. Jeg tror ikke jeg hadde hatt sjans til å gå en tur før neste video skal være ute. Så akkurat det er jeg veldig glad for at jeg har filmet ferdig.

En jobbdag høres faktisk ikke så dumt ut. Hvertfall med tanke på at hele gårsdagen bare ble borte på tull. Jeg fikk nesten ikke blogget, det var ikke noe jobb som ble gjort og tiden bare fløy av sted. Det var en veldig fin dag i går, men jeg skulle ønske at jeg fikk gjort noe mer fornuftig enn å glo ned i mobilen hele dagen. I det minste fikk jeg slappet av og hadde det gøy. Så da får det være månedens pause fra jobb eller kanskje til og med for neste måned. For jeg føler meg alltid så dårlig når jeg innser hvor mye jobb jeg faktisk har gått glipp av og hvor mye det går ut over bloggen.

Dagen i dag blir derfor 100% jobb. Først må jeg sette sammen neste youtubevideo, sånn at den er klar til fredag. Så skal jeg finne oppskrifter som jeg kan få bakt før og i helgen. Noe som ikke er så lett når samboeren min ikke lengre kan spise noe med mye sukkerinnhold, men jeg finner vel noe. Og det går jo an å lage noe som jeg kan spise, som kan ligge i frysern. Ellers har jeg en del ost som jeg har lyst til å bruke i bakst. Så noe spennende blir det nok uansett. Jeg må bare finne ut hva og det blir dagens oppgave. I tillegg må jeg se om jeg får ork til å støtte opp den gigantiske tomatplanten ute. Jeg prøvde så vidt i går, men den er blitt så stor at støttepinnene faktisk blir for korte. Så da må jeg finne på noe annet lurt. Og der har vi altså dagens oppgaver, så får vi se hvor langt jeg kommer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg