Tidlig bursdagsgave

Jeg må bare beklage for veldig lite blogging i dag. Det har ikke akkurat vært en av mindre bedre dagen så jeg har faktisk hatt veldig problemer med å finne positivitet, energi og humør til å blogge så veldig mye. Også når jeg har sånne dager som dette så er det veldig lite som skjer som regel. I dag var det faktisk ting som skjedde, men jeg klarte bare ikke plukke opp telefonen min for å blogge. Jeg vil egentlig bare ligge i senga og se i taket. Ja, i dag er en slik dag. Allikevel har jeg ikke det. Disney+ har jo kommet ut så jeg har sett 1 ½ film, men jeg klarte til slutt ikke å følge med på det som skjedde der så da satt jeg den på pause.

I tillegg til Disney+ så fikk jeg pc av samboeren min som bursdagsgave. Han er så god og snill. Jeg trengte jo en pc. Forrige pcen jeg hadde ble ødelagt da jeg fikk dyttet neglelakkfjerner over hele greia. Så jeg har vært uten pc i over 1 år. Nå har jeg fått ny. Tusen takk til verdens snilleste kjæreste. Denne skal jeg ta godt vare på.

Og som dere ser på bildene over så er det en veldig nydelig rødfarge på laptopen. Jeg elsker den fargen. Så utrolig flott farge! Som jeg gleder meg til å ta i bruk denne pcen. Siden jeg ikke har hatt det så bra i dag så har jeg ikke fått skrudd på PCen enda, men jeg skal gjøre det så fort jeg føler meg bedre.

Som sagt er dette bursdagsgave fra samboeren min, men bursdagen min er jo ikke før i slutten av november. Ikke at det har så mye å si når jeg ikke får feiret eller noe sånt. Det blir nok bare en helt vanlig dag her hjem. Ingen gaver, ikke noe besøk og ikke noe tur ut for å gjøre noe spesielt. Kun meg og min samboer her hjemme. Så at jeg fikk gaven tidligere har ikke så mye å si annet enn at jeg får bruke den nå.

Nå som jeg har pc så kan jeg jo også se på bildene jeg har tatt med kameraet mitt. Bildene fra Bergen kan fremkalles etterhvert og jeg kan vise dere bildene jeg har hatt lyst til å bruke på bloggen, men ikke hatt pc til. Nå blir det også mye mer gøy å bruke kameraet til å ta bilder hvis jeg f.eks møter på et ekorn eller vil ta bilde av en fugl i hagen. Så ja, jeg er så utrolig glad for at jeg har fått ny pc. Jeg er så heldig!

Når jeg føler meg bedre så skal dere få se hva slags bilder jeg tok i Bergen i sommer. Jeg er ganske sikkert på at det bare er fra akvariet, men de bildene er så fine. Jeg gleder meg veldig å se de på større skjerm selv. Så da håper jeg dere smører dere med tålmodighet og gleder dere til jeg blir bedre og orker å lage et blogginnlegg med kamerabildene.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg