Tegnestund

Tidlig i dag morges så tenkte jeg det kunne være fint å ta frem noe hobbyting. Jeg tenkte litt på forskjellige ting. Kanskje jeg skulle male eller prøve meg på Fimo, men til slutt landet altså valget på tegneblokka. Så jeg dro frem den lille tegneblokka og begynte å tegne. Til slutt hadde jeg tegnet en nusselig, liten pikachu som dere kan se på bildet under.

Men det var ikke nok. Jeg hadde lyst til å tegne noe mer. Kanskje noe litt mer detaljert og utfordrende? Så jeg begynte å søke på tatoveringer som andre har tegnet, men det var ingenting som fristet å tegne. Da slo tanken meg. Jeg kunne jo prøve å tegne en av mine favoritt youtubere. Så jeg valgte til slutt å tegne Jake Munro. Jeg er absolutt ikke ferdig, men jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan tegningen ser ut så langt. Også kommer jeg så klart med en ny oppdatering når tegningen er ferdig. Jeg orket bare ikke å sitte noe lengre nå og tegne fordi det er ganske slitsomt og jeg har ikke sovet i natt, men la oss se hva jeg har hittil.

Om du ikke kjenner til Jake Munro så er det nok vanskelig å se om det ligner eller ikke, men jeg kan si såpass at samboeren min så det med en gang. Forhåpentligvis vil det bli et bra resultat til slutt også. For jeg er jo langt fra ferdig, men som jeg sa så trengte jeg litt søvn og da ble tegneblokka lagt til side. Mulig jeg fortsetter å tegne videre på den i løpet av kvelden/natten i dag. Det har hvertfall vært kjempe gøy å få tegnet litt igjen. Jeg har jo tatt en veldig lang pause fra tegning, men jeg er altså tilbake igjen nå. Så får vi se hvor lenge det varer. Som regel går det en liten stund også finner jeg en annen hobby og sånn går det hele tiden.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du vil se resultatet. Da går du hvertfall ikke glipp av det. Ellers så kan du følge instagramkontoen min med hobbyting HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg