Tegner Toxic Tears

Da har jeg faktisk begynt på en ny tegning. Denne gangen tegner jeg Toxic Tears som da er kjæresten til Jake Munro som jeg tegnet sist. Begge er youtubere som jeg følger. Derfor tenkte jeg det kunne være gøy å tegne dem begge to.

Når jeg først begynte å tegne Toxic Tears (som heter Kaya Lili) tenkte jeg at håret kom til å bli det vanskeligste å tegne, men når jeg hadde kommet godt i gang så var det ikke håret som gjorde meg gal. Neida, det var de perfekte øyebrynene hun tegner på. Jeg ble sånn delvis fornøyd med dem, men jeg kommer aldri til å fjerne mine egne bryn (igjen) for å tegne på fordi det er ikke min sterkeste side.

Jeg er som sagt ikke ferdig med tegningen. Dette er kun begynnelsen. Jeg har masse arbeid igjen på denne tegningen, men akkurat nå var dette det jeg orket. Nå har jeg faktisk sittet i flere timer i natt og tegnet så da er det på tide med en liten pause nå.

Så her har jeg altså sittet i natt å tegnet og sett på Jake Munro på youtube. Får man ikke sove så må man jo finne på noe annet.

Hva syns du så langt?

Følg bloggen på facebook HER hvis du ønsker å få med deg det ferdige resultatet og andre tegninger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg