Tegne og TV

Etter å ha tegnet Jake Munro & Kaya Lili så la jeg ut bilde på snapchat. Der fikk jeg et spørsmål fra en i gruppa jeg er i om jeg kunne tegne han også. Vel, jeg liker å tegne så hvorfor ikke. Dessverre var bildet jeg fikk ganske uklart så det var ikke mange detaljer jeg klarte å se, men allikevel syns jeg det ble ganske bra. Jeg fikk lagt på skygge og sminken hans ble ganske bra. Det ferdige resultatet kan du se under her. Det var som sagt ikke mange detaljer å gå etter så det er jo mest skyggene som gjør hele bildet, men kult ble det uansett.

Ja, da har jeg faktisk fått tegnet enda en tegning. Også har jeg planer om å tegne 2 tegninger til av Jake og Kaya fordi jeg har lyst til å prøve meg på en av de litt mer kompliserte og crazy lookene dem har lagt ut bilde av på Instagram. Hvilken av dem det blir vet jeg ikke og jeg vet heller ikke når det blir, men jeg har hvertfall veldig lyst til å gjøre det i nærmeste fremtid.

Akkurat nå tar jeg en liten pause fra alt og har satt på The Big Bang Theory. For i forfjor fikk jeg hele samlingen med alle sesongene til jul av samboeren min. Først nå har jeg faktisk klart å åpne den og begynt å se. Som jeg har savnet denne serien. Så her kommer jeg til å sitte en stund og se på episoder for dette er så utrolig moro. Det begynner å bli et par år siden (hvertfall) jeg så noe fra denne serien, så det er jammen på tide. Jeg starter på sesong 1 også får vi se hvor langt jeg kommer.

Før jeg begynte å se The Big Bang Theory i natt så fikk jeg også med meg live stream fra Jake Munro. Så her har jeg altså sittet ganske lenge foran tven, men hva skal man liksom gjøre når man ikke klarer å stå på beina uten krykke? Kneet mitt har det virkelig ikke bra så jeg ender jo opp med krykke så fort jeg beveger meg litt. Derfor er det fint å kunne koble av enten det er youtube, DVD eller Netflix. Også kan jeg jo tegne, male, lese bøker osv. Det eneste problemet da er at resten av kroppen også verker og jeg klarer ikke å holde på med alt mulig hele tiden. Så da får man gjøre det beste ut av det og se på tv.

Hva syns du om tegningen og liker du The Big Bang Theory?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg