Taco m/ crispy chicken

Da står maten klar til samboeren min kommer hjem. Forhåpentligvis er ikke det alt for lenge til. Akkurat nå ville jeg bare få alt ferdig sånn at jeg kan ligge å slappe av frem til han kommer hjem. Jeg gleder meg skikkelig til dagens middag. Det er så utrolig godt. Nå har jeg stått å lage guakomole fra bunnen av, jeg har lagt små crispy chicken og kuttet opp grønnsaker. Det ser så fristende ut der det står klart på bordet, men jeg kan ikke begynne før samboeren min er hjemme fra jobb. Vi har jo ikke rømme.

Når jeg skal spise taco så er det 2 ting som er ekstra viktig for at det skal smake godt. Det ene er rømme og det andre er guakomole. Etter å ha prøvd guakomole i taco så må jeg ha det. Også er det jo superenkelt å lage. Jeg bruker 2 avokadoer, limejuice, grillkrydder, salt, pepper, chilikrydder og paprikakrydder. Jeg har også brukt hakkede tomater oppi, men siden jeg har tomatskiver til taco så ser jeg ikke helt vitsen å putte tomat i guakomolen i tillegg.

Over her er altså dagens middag. Og som jeg lovet så har jeg tatt bilde av pakken jeg kjøpte med krydder. Det er superenkelt og utrolig godt. Alt du trenger er en pose med Crispy chicken kryddermix og olje. Så kutter du opp 2 kyllingfileter i små biter og slenger alt i en bolle eller en zipbag. Jeg syns det er enklest å bare blande det i en zipbag. Når det er fordelt utover alle de små kyllingbitene så kan du legge dem på et stekebrett slik jeg har gjort på bildet i midten. Sett den inn i ovnen på 225°c i 15 minutter så har du en utrolig god middag. Lag gjerne en salsa eller guakomole som du kan dyppe dem i eller du kan putte de i tacoen slik jeg gjør. Godt smaker det uansett.

Jeg syns det er veldig moro å prøve ut nye ting i tacoen. Faktisk er det gøy å eksperimentere med mat generelt. Det er jo så mye godt man kan sette sammen. Salater f.eks. kan man jo mixe nesten hva som helst sammen. Fetaost, pestopasta, bønner, egg, reker, laks, urter, oljer, oliven… Ja, det eneste som setter grenser er fantasien og om du er kresen i matveien. Det er noe jeg absolutt ikke takler i min salat og det er olje. Jeg har jo gått restaurant og matfag så jeg har smakt mye forskjellig. Olje i salat var ikke noe for meg. Jeg takler ikke at man får et sånt oljete belegg oppi ganen og smaken er heller ikke noe for meg. Det ødela litt for min del. Jeg skulle faktisk ønske jeg likte det fordi det ser jo veldig godt og fancy ut, men jeg er vel ikke av den fancy typen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg