Strålende morgen

Å starte dagen ute i hagen er noe av det beste som finnes, men det er kanskje ikke det smarteste om man har lyst til å få ting gjort. For når man først har lagt seg ned i solen så er det vanskelig å komme seg inn igjen. Hvorfor skulle man ønske å gå inn i leilighetene og jobbe når man kan ligge i varmen og bare slappe av? Dessverre må alle gode ting slutte. Jeg har en del andre ting jeg faktisk må gjøre, selvom jeg gjerne skulle ligget mye lengre i solen. Hver gang sommeren kommer for fult så blir jeg “lat” og bruker gjerne hele dagen ute. Jeg kunne sikkert gått meg en lang tur eller gjort noe annet som faktisk hadde hjulpet på bloggen, men i stede la jeg meg i solen, på teppet i hagen og hørte på disneymusikk.

Vel, det var jo ikke helt bortkastet. Jeg sitter jo her og forteller dere om en flott start på dagen. Og ikke bare var det en en fin dag i solen. Når jeg satt på teppet og så på fuglene spise fra fuglematen som henger i treet, kom en av fuglene flygende mot meg. Den var så nærme og det var virkelig en fin opplevelse. Den fløy forbi meg, sikkert bare 15 cm fra hodet mitt. Det var en skikkelig gøy opplevelse og gjorde meg veldig glad. Faktisk tror jeg ikke noe sånt har skjedd meg før, ikke så nærme som den fløy. Jeg har jo så klart hatt småfugler som har blitt matet rett ved meg, men dette var nytt. Så da ble det en liten historie å fortelle allikevel. Man har det aldri kjedelig når man er ute i hagen eller naturen. Det er alltid noe gøy, spennende eller overraskende å oppleve og fortelle til dere.

Nå har jeg som sagt litt jobb å gjøre. Jeg kan likså godt bare begynne for det blir jo ikke gjort ellers. Det er blant annet noe oppvask som må tas før jeg i det hele tatt kan tenke på å bake. Når det er gjort så kommer jeg nok til å ta en pause og se på tv eller noe, men da har jeg hvertfall startet på oppgavene her i huset. Og som jeg sa er det jobb som må gjøres. Det innebærer planlegging fremover. Bl.a hvilke ting jeg skal bake denne uken. Jeg må bare beklage at det ikke har blitt så mange oppskrifter i det siste. Planen er jo å ha 2 oppskrifter ute hver uke, men det har kun kommet 1 og det gjør det også denne uken. Så jeg skal jobbe ekstra hardt nå for å komme tilbake med 2 oppskrifter i uken. Om det blir noe spennende middager så kommer det i tillegg. Da vet dere hvertfall at jeg jobber med saken. Jeg vet jo at dere liker oppskriftene aller best og det er jo det jeg nå skal prøve å få mer fokus på.

I dag blir derfor mye planlegging og forhåpentligvis alt av oppvask. Det er hvertfall planene for resten av dagen. Kroppen min er litt støl fra gårsdagens gåtur, men den fungerer ganske greit. Jeg gikk jo ikke en veldig lang tur så da har jeg mye energi til overs til andre ting. Noe som er veldig bra når jeg har mye å gjøre. Så da er det vel bare å sette i gang med oppvasken da, før jobben kaller. Kanskje jeg bare jobber når ryggen min trenger en pause fra oppvasken. Da får jeg hvertfall brukt tiden veldig godt. Og med den fantastiske starten på dagen så skal nok denne dagen gå kjempe bra.

Har dere vært ute i solen i dag? Eller kanskje dere har planer om det senere på dagen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Det har vært en fin dag men bra det om litt vind i kveld. Kom rett fra kiwi, så ble det en oppvask. I morgen er det juni og da er et hvertfall sommer. Håper det blir mange deilige dager fremover, årets første bad venter på meg snart. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg