Store planer

I dag forsetter ryddingen, men nå skal jeg bare bli ferdig med det jeg startet på i går. Når det er gjort så skal jeg ta en liten pause fra ryddingen og ta frem litt hobbyutstyr. Den siste uken har det blitt alt for mye husarbeid. Dessuten trenger kroppen min en liten pause. Og siden været ute er grått og trist så tenkte jeg det var en perfekt dag til å dra frem hobbytingene mine.

I tillegg til hobbydag så blir det en del jobbing også fordi jeg leter etter inspirasjon til oppskrifter uten sukker eller sukkererstatning. Jeg har også lyst til å finne inspirasjon til middager jeg kan prøve ut. Med andre ord er det ganske mye som foregår utenfor husarbeid og snart skal jeg få satt i gang med en ny bakedag, men først må jeg har nok oppskrifter.

Så dagen i dag blir nok ikke så veldig spennende, men jeg skal jobbe og planlegge sånn at dagene fremover kan bli det. Også blir det nok ikke lenge før jeg tar meg en gåtur igjen heller. Kroppen min må bare få roe seg litt ned etter alt husarbeidet. Jeg kommer definitivt ikke til å sette i gang med et nytt, stort opprydningsprosjekt med det første.

Nå skal jeg spise litt frokost og så gjør jeg ferdig ryddingen jeg begynte på i går. Så er det bare å sette seg ned og slappe av med litt kortlaging. For jeg har bestemt meg for å lage mange julekort i år også, men jeg har ikke lyst til at det skal lages så mange på en gang som jeg gjorde i fjor.

For dere som er helt nye her og ikke fikk med dere fjorårets julekortlaging så var det 200 julekort som ble puttet i postkasser til folk jeg ikke kjenner. For å spre litt juleglede. Man vet jo aldri hvem som trenger det. Så det har jeg lyst til å gjøre i år også. Ja, kanskje til og med enda flere enn i fjor. Vi får se hvor langt jeg kommer og hvor mye penger jeg har til å kjøpe inn ark og diverse. I fjor skrev jeg ut 3 penner og brukte opp hele lageret mitt med juleark. Derfor er jeg veldig spent på hvor mange julekort jeg får lagd. Også må jeg finne ut hvor jeg skal legge alle julekortene frem til jul.

Kanskje litt tidlig å snakke om jul nå, særlig siden det er spooky season som kommer først. Og jeg gleder meg til begge deler. Jeg elsker høytider og særlig halloween og jul som jeg alltid gjør mest mulig med. Spooky season begynner jo allerede i september og jeg er godt i gang med planleggingen. Det kommer til å bli skikkelig bra i år. Så det er bare å glede seg til alt sammen, men nå får jeg komme i gang med ryddingen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg