Store planer og idèer

Jeg har virkelig ikke lyst til å vente mer. Nå vil jeg bare komme i gang med å så frøene og alt dette her. Dessverre kan jeg jo ikke det helt ennå, men det klør i fingrene etter å starte. Idèene kommer strømmende og jeg har store planer for dette årets planter. Ja, i år skal jeg til og med få brukt hagen. Om det ikke var for at huseieren er den som klipper plenen så hadde jeg hatt lyst til å bruke hele plenen til å sette potter med alt mulig. Jeg har lyst til å så alt mulig, men det er det jo ikke plass til. Allikevel er det jo en god del plass selvom det er begrenset så dette året kommer til å bli så utrolig mye bedre enn i fjor. Da snakker jeg så klart om planter og ikke alt dette med corona. Vinduskarmer og hver lille flekk ute (som jeg kan sette potter) vil være fylt med grønnsakplanter og blomster. Ja, i år har jeg faktisk tenkt til å så litt blomsterfrø også. Bare for å pynte litt ekstra opp og gi humlene en grunn til å komme på besøk. Ellers så er huseieren ganske flink til å holde det fint rundt her med nydelige blomster.

Og med mye planter ute så trenger jeg jo også nye potter. Ja, etterhvert skal jeg altså kjøpe inn diverse som skal være ute. Dere aner ikke hvor mye jeg faktisk gleder meg til å holde på ute. Det er nesten som et barn på julaften, bare gange det med 10. Planleggingen er satt i gang og jeg har ikke engang alle frøene jeg trenger. Ikke engang potter til å ha ute har jeg, men det er jo derfor jeg trenger å få handlet inn en god del ting. Først og fremst blir det jo å så frø. Da trenger jeg jo ikke like mye for de skal jo ikke rett i store potter (mange av frøene). Det er fortsatt 1 måned igjen uansett så jeg har jo god tid til å få kjøpt inn de siste frøene og ikke minst få planlagt hvor mange planter jeg skal ha av og hver og hvor de skal stå. Så dette gjør jeg jo ved siden av all jobbingen med bloggen. Det er jammen ikke rart jeg har mye å gjøre. Vel, jeg går bare hjemme, men allikevel. Når man har store planer med hagen og vil ha en super bra blogg så blir det alltid noe å gjøre.

Når dere leser at jeg ikke har gjort noe i løpet av dagen og bare har sett på youtube eller noe sånt så sitter jeg allikevel å tenker. Hodet har aldri pause. Så hvis jeg får en god idè til bloggen eller jeg kommer på noe til hagen så må jeg jo skrive ned alle de idèene og det er jo ganske ofte. Jeg elsker å jobbe med bloggen og alt dette med plantene, men det er aldri fred å få fordi jeg elsker det jeg gjør og det gir meg så mye glede. Så inspirasjonen er overalt. Noen ganger stopper jeg bare helt opp og begynner å skrive et innlegg fordi jeg fikk en så god idè. Så ja, sånn er det altså å være blogger. Samme hvor jeg er eller hva jeg gjør. Har jeg en idè så må jeg skrive den ned sånn at den ikke forsvinner.

Så alt dette med våren/sommeren og planter har virkelig fått sommerfuglene i magen til å våkne. Jeg scroller nedover nettsider og jeg har allerede bestilt 9 frøposer. Det er en ting jeg ikke er helt sikker på om jeg skal bestille. Mest fordi jeg ikke husker hvordan den jordflekken her ute ser ut i forhold til hva jeg vil plante der. For i fjor spurte jeg huseieren om jeg kunne ha noen potter ute. Da sa hun at jeg kunne bruke den lille jordflekken om jeg ville også, men det ble ikke noe av. I år derimot vil jeg bruke all den plassen jeg kan. Så spørsmålet er egentlig om jeg skal satse på at det går greit, bare kjøpe frøene og så dem her inne og plante de ut når det går eller om jeg skal finne noe annet å plante der. For med all denne snøen som har kommet så er det vanskelig å vite nøyaktig hvordan den jordflekken er. Det går nemlig en bakke nedover, der denne jordflekken er. Hvis den heller for mye nedover så kan det bli et problem.

Ja, det er altså hva jeg tenker på for tiden og jeg klarer virkelig ikke bestemme meg. Jeg blir vel enig med meg selv etterhvert. Uansett kommer det til å bli et ganske bra år for meg og plantene.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg