Store nyheter! Hair and makeup

Først og fremst vil jeg fortelle dere at jeg har bestemt meg for å bleke håret mitt igjen. Grunnen til dette er fordi jeg ønsker å farge det med fancy farger i sommer. Jeg syns jo det er utrolig moro med annerledes farger og stilvalg enn det man vanligvis ser på gata. Jeg har hatt mange farger på håret opp igjennom årene, men ikke noe så ekstremt som jeg tenker å gjøre nå. Ja, jeg har hatt både rødt, svart, grønt og rosa. Jeg har bleket det så det ble oransj og jeg har til og med hatt lilla. Allikevel er dette et nytt nivå og jeg gleder meg utrolig mye til å gjøre dette. For innerst inne er ikke jeg den personen som går med brunt hår. Jeg hater det ikke, men det er veldig kjedelig. Så nå har jeg snakket litt med de menneskene jeg vet vil si sin mening og endelig kommet frem til at jeg skal farge håret mørk lilla og knall rosa. Ja, jeg vet hva du tenker mamma! Allikevel er dette noe jeg ønsker å gjøre og jeg er gammel nok til å bestemme over mitt eget hår. Jeg har også snakket med gubben og han var jo ikke i mot det så da blir det fancy hår til sommeren. Jeg tenker å bleke det ned til mørkeblondt så jeg ikke skader håret alt for mye, men sånn at fargen holder og ser bra ut.

Til sommeren skal jeg og venninna mi til Oslo og da er målet mitt å ha håret ferdig. Frem til da blir det nok 2-4 runder med bleking (dette kommer helt ann på hvor lyst håret mitt blir etter hver gang. Fargingen skjer vel noen dager før Osloturen.

Slik så det jo da ut forrige gang jeg farget håret og jeg var utrolig fornøyd, men jeg brukte ikke mye tid på å style det så jeg gleder meg jo ekstra mye til å få gjort det når håret mitt blir lilla OG rosa. På bildet over her så brukte jeg kun 1 farge. Det har jeg alltid gjort, men jeg tror det vil bli ekstra stilig med striper. Jeg syns jo selv jeg kler litt utradisjonelle farger på håret så jeg er mer enn klar for å prøve de fargene jeg har valgt ut nå. Dette blir så klart en liten hemmelighet frem til sommeren.

Og så var det enda en nyhet. Jeg snakket med en gutt som jeg vet har peiling på sminke og jeg fikk gode råd fra han før jeg bestemte meg for å kjøpe en liquid lipstick fra Jeffree Star sin kolleksjon. Denne får dere ikke høre noe mer om før jeg har fått den i posten, men jeg kan love dere at det ikke er nude! Jeg kommer også til å filme når jeg pakker opp. Dette vil ligge på min instagram profil og jeg vil legge en link på bloggen.

Jeg kan nesten ikke vente å se hvordan håret og makeupen blir til slutt. OMG!! Jeg gleder meg som en liten unge til dette! Det vil så klart bli bilder av håret når jeg har kommet så langt og det vil bli bilde av hele looken etter Osloturen. Jeg gleder meg sånn til å vise dere, men for at håret ikke skal bli så skadet som forrige gang så vil jeg ta det litt rolig og heller ha lange pauser mellom hver bleking. Jeg tenker at så lenge håret er ferdig til konserten vi skal på i Oslo så blåser jeg i hvor lang tid det tar. Det er bare hår, men jeg vil jo at resultatet skal bli bra!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg