Stor tragedie i Gjerdrum

Tidligere fortalte jeg om et strømbrudd i kommunen og at det skjer ganske mye (mer enn vanlig), men denne gangen skulle det vise seg å være noe ganske mer dramatisk enn bare et strømbrudd. For lengre nedi her, nærmere sentrum har det nemlig gått et ganske stort jordras som har tatt med seg hus og skadet mennesker. Da jeg leste dette så fikk jeg en skikkelig stor klump i magen. Tankene mine går til alle som har blitt fraktet til sykehuset og de som har blitt evakuert. Ja, så ille er det faktisk. Like bak der jeg skulle vært på mine psykologmøter (som jeg tar over telefon) så ligger det en barnehage og like ved der har det altså gått et ras.

Man leser jo om sånt overalt, men når det plutselig er nærme der man bor så blir man jo litt mer skremt. Butikkene holder stengt inntil videre, veier stenges og alt er fullstendig kaos der nede. Man kan lese om saken på både RB.no, VG.no og andre steder om dere ønsker mer informasjon angående saken. Og mens jeg sitter her så får jeg også melding fra mamma at det er på tv. Så ja, dette er helt grusomt og uvirkelig. Jeg håper at de som har vært vitne til denne grusomme tragedien får hjelp. Det kan umulig være lett å oppleve noe slikt. Jeg er veldig takknemlig for at jeg ikke bor i nærheten og er i fare for at det skal skje noe med oss. Selvom man aldri vet hva som vil skje.

Hjelp har kommet helt fra Drammen. Så selvom jeg ikke har sett det med egne øyne så vet jeg at det er ganske omfattende det som har skjedd her i kommunen vår. De må jo redde alle som har blitt skadet og alle rundt i området må evakueres. Jeg kan bare forestille meg det kaoset og usikkerheten og grusomheten som nå ligger over Gjerdrum kommune. Nå har ikke jeg sovet noe så jeg har jo fått med meg det meste hele veien, men det å våkne opp til noe sånt på facebook eller at dem banker på for at du må forlate huset må jo være ganske så grusom opplevelse. Ta godt vare på hverandre og hjelp hverandre i denne tunge og tragiske tiden vi nå er inne i.

Jeg har sett at det er noen veldig gode og snille mennesker på facebook gruppen som tilbyr seg å ta inn folk i sitt eget hjem og at folk kan bo der gratis. Det er veldig fint at det finnes slike mennesker for det er nøyaktig det vi trenger i slike situasjoner og jeg ville gjort det samme om vi hadde hatt plass. Så får vi håpe at det ikke skjer noe mer. Også kan 2020 gå å ta seg en bolle for dette året har vært helt grusomt på så mange måter!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg