Stått på i hele dag!

Endelig kom energien tilbake og gjett om jeg har utnyttet det. Her har det blitt vasket klær, tatt oppvasken, vasket kjøkkenet og rydda i skapene på kjøkkenet. Jeg kjenner det ganske godt i ryggen og beina, men det bryr jeg meg ikke noe om. Det er en så god følelse å klare og komme seg opp av senga. At jeg faktisk kan gjøre noe her hjemme betyr så utrolig mye for mitt humør. Nå har jeg ligget med et fjerntblikk eller en mørk sky over meg. Det er godt å kunne bevege seg litt igjen.

Det som gjør husarbeid så gøy for meg er å se at det er ryddig. Da føler jeg at jeg kan slappe av igjen. Når det ligger rot overalt og jeg ikke orker å gjøre noe med det så blir jeg gal. Den beste følelsen i verden er et rent og ryddig hjem. Veien dit er ikke alltid like enkel, men når jeg tar litt og litt så kommer jeg i mål til slutt.

For meg krever husarbeid mange pauser. En av pausen ble rundstykker og kakao sammen med kjæresten. Det var utrolig godt og veldig koselig. Det er de små øyeblikkene i livet som gir den store gleden her i huset. Hvertfall nå om dagen. Men det er faktisk utrolig viktig å ta vare på og nyte de små øyeblikkene. Det er som regel de som gjør hverdagen så bra. Jeg føler at jeg er veldig flink til å sette pris på alle de små tingene. Det kan for eksempel være en klem fra kjæresten, et ekstra godt måltid, et kompliment, frokost sammen eller en filmkveld.

Men akkurat nå vil jeg si at det beste øyeblikket er å falle ned på senga og slappe av etter en lang dag. Nå som kjøkkenet er ryddig, gangen er støvsugd og soverommet ryddet er detegentlig bare å ta det helt med ro frem til klesvasken er ferdig. Det skal bli godt med en lang hvil! Nå skal jeg kose meg med mariekjeks og cola.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg