Starte dagen med tur

En ny dag med nye eventyr. Jeg er nok ikke helt klar for en ny gåtur i dag, men jeg gjør det allikevel. Først må jeg så klart få i meg noe mat. Kanskje formen blir litt bedre også. Gårsdagens tur var ganske lang så det er jo ikke rart at jeg er utslitt i dag, men det får jeg bare riste av meg. Jeg har et mål å nå denne måneden og jeg har ikke tenkt til å ligge her og late meg. Nei, jeg skal gå litt hver dag. Om det så bare er en rundtur en dag så er det hvertfall bedre enn å sitte inne og syns synd på seg selv. Man kommer ikke i form av å ligge i senga. Det krever hardt arbeid og sinnsykt tunge dager.

I går gikk jeg 6,5km og trente litt når jeg kom hjem. Noe jeg virkelig hater er å måtte varme opp, men det trenger jeg jo ikke etter å ha gått i 2 timer. Så da var det fint å dytte inn litt styrketrening helt på slutten. Det var bare noen få øvelser, men det hjelper jo mye om man gjør det hver dag man har gått en tur.

Denne gangen tenkte jeg å gå opp til badeplassen og ned til skolen. Det går nemlig en veldig flott grusvei ned fra badeplassensom jeg gikk opp når jeg hadde gått igjennom skogen og havnet ved skolen. Jeg så egentlig ikke etter om det gikk en vei videre derfra eller om det bare var opp til badeplassen, men det tenkte jeg å finne ut i dag. Hvis det ikke går noe vei videre så kan jeg jo bare gå tilbake, men om det går en vei videre så kommer jeg selvfølgelig til å gå og se hvor den fører.

Så jeg tenker å pakke med meg litt å spise og selvfølgelig den rosa flaska mi. Også er det vel bare å komme seg av gårde. Jeg syns det er best å gå tidlig på dagen. På den måten kan jeg få slappet av en god stund før jeg må lage middag. I dag tenkte jeg å lage pizza og da trenger jeg jo litt mer energi enn vanlig med tanke på bunnen som må lages, men det skal nok gå bra.

Før noe som helst må jeg hvertfall få i meg noe frokost. Så jeg tenkte å varme opp de 2 siste rundstykkene jeg har liggende her også tar jeg med det ene på tur. Så har jeg noe hvis jeg blir sulten. Jeg syns det er viktig å ha med mat når man skal gå et stykke. Jeg kan fort bli svimmel og uvel så det å ha med seg mat og drikke har virkelig gjort turene veldig mye lettere for meg. Også er det jo koselig å finne en benk eller et berg, sette seg ned og bare nyte maten i stillhet. Vel, hvis man ser bort i fra nydelig fuglesang og små bekker som renner. Det er forsåvidt bare koselig. Jeg liker meg virkelig i naturen. Og det fine med å dra tidlig er at samboeren min kan få slappe av/sove litt ekstra. Hvertfall nå som han ikke har følt seg så bra, men vi får håpe at han er på bedringens vei nå. Det ser hvertfall sånn ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg