Sprengte lommeboka

Siden jeg ikke kan si at jeg har sprengt budsjettet til jul så måtte jeg jo finne en annen overskrift. Derfor ble det denne overskriften. Og med god grunn fordi disse to dagene har jeg brukt ganske mye penger på julepynt og mat. Nå var jo det også planen da, men allikevel er det ganske drøyt. Jeg vil allikevel si at det var verdt det. Med venninna mi på besøk så måtte det jo bli en skikkelig koselig tid. Så nå tenkte jeg å sitte her og fortelle dere hvordan disse to dagene har vært. Også får vi se hvor langt dette innlegget blir.

Venninna mi kom i går og skulle være over til i dag. Vi startet hennes besøk med å spise på mcern, noe vi gjør ganske ofte når vi først er sammen. Og mens vi satt der fikk jeg også øvd meg på denne teknikken som psykologen min prøver å lære meg. Selvom jeg ikke helt klarer å mestre det så kjenner jeg allikevel at jeg klarer å kontrollere angsten en liten smule. Ingenting er bedre enn at det går riktig vei, selv når det går med museskritt. Denne teknikken hjalp meg sånn at jeg klarte å sitte inne på mcern litt lengre enn forrige gang vi dro dit. Dette gleder jeg meg til å fortelle psykologen fordi det er et så stort skritt for meg som har slitt så utrolig mye med å sitte blant folk.

Etter at vi kom tilbake så ble det laging av bursdagskake. Jeg hadde veldig lyst på en spesiell kake og det er alltid gøy å bake, særlig når det er noen andre enn bare meg som kan spise det. Så da satt jeg sammen en kake da vi kom tilbake. Mens kaken stod i kjøleskapet så tok vi en tur på Romerikssenteret. Der fikk vi shoppet litt, men det er ikke så mange spennende butikker der som har ting jeg liker. Derfor brukte jeg ikke så veldig mye penger i går, men noe fant jeg jo. Og alt dette jeg har handlet vil dere få se i en youtubevideo, som jeg har sagt før.

I tillegg til alt dette her så var det også en del filmtid. Vi begynte på den første Harry Potter filmen og endte opp med å se 4 av filmene i løpet av disse to dagene. Også fikk jeg vite at det ligger Harry Potter videoer akkurat som de julevideoene jeg ser på youtube. Så det stod også på en god del av tiden og det står på nå også fordi dem var så koselige. I stedenfor julestuer og peis så er det galtvortbilder. Til disse bildene er det også Harry Potter musikk. Så jeg koser meg skikkelig med å høre på det. En skikkelig koselig og avslappende stemning her med det på.

Så kommer vi til dagen i dag som også var utrolig fin. Vi startet dagen med å gjøre oss klare. For første gang på veldig lenge stod jeg og sminket meg. Og så var det bare å dra av gårde til Jessheim storsenter. Uten å ha fått kommet inn i en eneste butikk så møtte vi på ei venninne som jeg ikke har møtt på evigheter. Det var utrolig koselig å se henne igjen. Vi snakket om så mye, men spesielt om da vi først møttes. Og det var så koselig. Jeg har faktisk hatt lyst til å møte henne en god stund nå fordi hun har bodd ikke så langt unna her jeg bor, men så har det aldri blitt noe av. Så det at jeg møtte henne og fikk slått av en prat nå var veldig hyggelig.

Etter en hyggelig prat så var det videre til både Nille, TGR og Søstrene Grene. Dette er absolutt mine favorittbutikker. De har utrolig mye fint og det koster ikke skjorta. Så når jeg først er på senteret så liker jeg å ta turen innom disse butikkene. En annen butikk jeg liker veldig godt er Normal, men det ble ikke noe av i dag. Det kommer jeg tilbake til, men først tok vi turen til Peppes. begge var sultne, men det fristet ikke med mcern og selvom venninna mi egentlig ville spise litt billig så valgte vi mcern. Jeg viste hun ikke hadde så mye penger igjen og hun ville gjort det samme for meg, så jeg betalte pizzaen. Det var så utrolig godt og heldigvis var det også veldig lite folk der akkurat da. Så angsten min var ikke fult så ille som den var på mcern dagen før.

Når vi hadde spist ferdig så var det å finne veien tilbake til bilen. Og det er her jeg kommer tilbake til Normal. For jeg hadde egentlig planer om å ta turen innom, men så ble jeg så svimmel at jeg nesten svimte av når vi kom oss inn på senteret igjen. Jeg husker ikke om det var 2 eller 3 ganger jeg måtte stoppe, men det var absolutt de verste øyeblikkene bort til parkeringshuset. Alt spant og jeg måtte se ned i gulvet for å ikke svime av. Dette er jo angsten. Vi var jo ganske lenge på det senteret og da bygger det seg jo opp. Så da sa hodet i fra at nå hadde jeg vært lenge nok ute blant mennesker. Nå var det på tide å dra hjem.

Og da vi dro hjem så ble himmelen så utrolig vakker. Den lyste opp i rosa i det sola gikk ned. Det er noe av det vakreste jeg har sett og det fikk faktisk angsten til å roe seg helt ned. Hadde det ikke vært for himmelen så ville jeg nok ikke hatt en så veldig bra tur hjem. Kanskje det sitter ei og passer på og sender kjærlighet og omtanke ned til meg. Det kan jo hende at tante sin engel passer på. Man vet aldri. Uansett er dette den roligste og beste turen jeg har hatt etter en vanskelig dag ute blant folk. Så uansett hva det var som skremte bort angsten så er jeg hvertfall veldig takknemlig for hvordan jeg hadde det på vei hjem.

Bildene jeg har brukt er fra i dag og i går. Himmelen er fra turen hjem fra Jessheim, men et bilde kan virkelig ikke fange opp den skjønnheten vi var vitne til. Derfor prøvde jeg heller å filme litt og det vil komme i videoen jeg skal redigere av alt jeg har handlet av julepynt osv. Så husk å abonnere (gratis) på min youtubekanal for å ikke gå glipp av det magiske øyeblikket og så mye mer. Du finner linken under her.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Det er koselig med slike besøk og praten går i alle retninger da. Fint men slitsomt på slike handlesentra om dagen. Enig at det går mye penger mot jul. Det går bedre med planlegging og man lærer av alt. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg